SezgiLim'in çeyizleri..

Aaa büşracım nasılsın? sen de başladın mı çeyiz hazırlığına? Topiğin varsa seninkileri de görmek isterim :16:
Vay be eski asker yarenleri şimdi çeyiz hazırlığındalar, ne mutlu :16:
Bebek topiklerinde de karşılaşırız inşallah :emir_bebek::49:

Canım neredeyse alıcaklarım bitti dıyebılırım , sadece banyo malzemeleri, perdeler,halılar ve mobılyalarımız kaldı :) Ev almadan da bunların hiç birini alamıyoruz malesef.

Ama topik açmadım çünkü çoğu aldığım şeyin resmını bulamıyorum nette :)

İnşallah ileride bebek topiklerinde de görürüz cnm bırbrımızı zaman cabuk gecıyor :) Evlılık nasıl gidiyo bakıym :)

41 kere maaşallah canım :nazar: evine girdiğin, çeyizini yerleştirdiğin günleri görmek de nasip olur inşallah :16: bir de o halini görmek isteriz haberin olaaa :40:

Canım neredeyse alıcaklarım bitti dıyebılırım , sadece banyo malzemeleri, perdeler,halılar ve mobılyalarımız kaldı :) Ev almadan da bunların hiç birini alamıyoruz malesef.

Ama topik açmadım çünkü çoğu aldığım şeyin resmını bulamıyorum nette :)

İnşallah ileride bebek topiklerinde de görürüz cnm bırbrımızı zaman cabuk gecıyor :) Evlılık nasıl gidiyo bakıym :)
İnşallah canım :16:
Evlilik harika bir şey tatlım, şiddetle tavsiye ediyorum :34: hemen en acelesinden evlenin siz de inşallah :123: :16:
şaka bi yana, her anın tadını çıkartın, nişanlılık da, evlilik hazırlığı yapmak da çok güzel şeyler.. bir daha geri gelmiyor o anlar, o yüzden zevkle geçirin bu dönemi :34:

İnşallah canım :16:
Evlilik harika bir şey tatlım, şiddetle tavsiye ediyorum :34: hemen en acelesinden evlenin siz de inşallah :123: :16:
şaka bi yana, her anın tadını çıkartın, nişanlılık da, evlilik hazırlığı yapmak da çok güzel şeyler.. bir daha geri gelmiyor o anlar, o yüzden zevkle geçirin bu dönemi :34:

Son 6 ay kaldı canım ,nişanlanalı 7 ay olmuş öyle cabuk gecıyor kı zaman :) Tadını cıkarmaya calısıyorum bende bu zamanın.. Mutluluğunuz daim olsun darısı da bnm başıma inşş :))

allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Amin inşallah..

canım çeyizlerin çok güzel güle güle kullan
:nazar:maşallah:nazar:
buarada fritözün aynısından bende aldım dün tesadüf hem eve hem ceyizime:9:
hatta bugün kızartma yaptık annemle çok güzel memnunum tefal ne de olsa​
Sağol canım benim daha güzelleri senin olsun.. Bende fritözü çok içime sinerek aldım Tefal beni hiç yanıltmıyor..
Sende güzel günlerde kullanırsın inşallah..

Benim nişanlım geleli 13 ay oldu cnm bız tezkere alırken sen daha yenı beklemeye başlamıştın askerını hatırlamaman normal cnm :)
Muhakkak görmüşümdür de o kadar çok yaren geldi geçti ki.. Ne güzel şimdi buralarda karşılaşmamız :16:

Canım her şey çok güzel... Yesyeni tazecik gelin eşyaları ne güzel.... :16: Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.... :nazar:

Teşekkür ederim Hesnammm, inşallahh :16:

özellikle yemek takımının modeli çok hoşuma gitti ... Allah güzel günlerde sevdiklerinle eskitmeyi nasip etsin....:52::52:

Böyle sizler beğendikçe benimde gözüme hoş gelmeye başladı :9: Amin inşallahhh..

kalmamış bişey:):) büyükleri haletmişsin ne güzel:)

güle güle kullan canım:)
Elhamdülillah ufak tefek akla gelir şeyler kaldı.. Teşekkür ediyorum :16:

Tatlım herşeyin çok güzel maşallah :nazar:
Allah hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ne zamandır çeyiz topiklerine girmiyordum, bi dostun çeyizlerini görmek iyi geldi bana :34:
Teşekkür ederim Deryam, bende böyle dostlarımdan güzel sözler duyunca ayrı bi mutlu oluyorumm.. :16:

Canım benim Maşşallah herşeyin çok güzel.
Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesinn :16:
Ebusum sağol canım, Rabbim sana da nasip etsin..

güle güle:16: mutlulukla kullan canım
Teşekkür ediyorum inşallah..
canım çeyizlerin çok güzel çok şık güle güle aşkla kullanırsın inş:16:
Teşekkürler.. İnşallah.. Daha güzelleri sizlerin olsun.. :16:

41 kere maaşallah canım :nazar: evine girdiğin, çeyizini yerleştirdiğin günleri görmek de nasip olur inşallah :16: bir de o halini görmek isteriz haberin olaaa :40:
Nilüm inşallah canım bende sabırsızlıkla bekliyorum, yerleşmeden önce gitme istersen var bak :9:
Kayınvalidemler giderken biraz birşey götürdüler.
.
$A64XVmVCYAAeSDw.jpg

Canım yaa masallahh topigimizden ceyiz topigide acan olduuu
Zaman ne cabuk ilerliyorrr
Herbiri ayrı ayrı güzeller nevresimlerin battaniyelerinn cok hoşlar bittim onlaraaa
Güzel günlerde kullanınnn:54::54:

Canım yaa masallahh topigimizden ceyiz topigide acan olduuu
Zaman ne cabuk ilerliyorrr
Herbiri ayrı ayrı güzeller nevresimlerin battaniyelerinn cok hoşlar bittim onlaraaa
Güzel günlerde kullanınnn:54::54:
Evet canım atlattık zor günleri bu anları yaşamayı hak ettik bence. Darısı kısa zamanda sana olsun inşallah. Beğenmene çok sevindim.
her şeyin çok güzel canım huzurla mutlulukla aşkla eskisinler inş :16:
Teşekkür ediyorum, inşallah..

Aman Allah'ım bu günleri de görmek nasip olacakmıydı diye zırlayasım geldi şuan:5:
O koca koca günleri atlattık geçti gitti de şimdi yerini başka telaşlar sarmış ne güzel.
Ağız tadıyla mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.:nazar:
Hepsi çok güzel Ezgiciğim:16:

Aman Allah'ım bu günleri de görmek nasip olacakmıydı diye zırlayasım geldi şuan:5:
O koca koca günleri atlattık geçti gitti de şimdi yerini başka telaşlar sarmış ne güzel.
Ağız tadıyla mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.:nazar:
Hepsi çok güzel Ezgiciğim:16:

Zeynom geçti gitti o günler şükür ki bir daha gelmeyecek..
Hep hayalini kuruyorduk ya şimdi sırasıyla yaşıyoruz işte..
Yine şafak sayıyorum ama ağlatmıyor..
Teşekkür ediyorum daha güzelleri senin olsun inşallah :16:

Zeynom geçti gitti o günler şükür ki bir daha gelmeyecek..
Hep hayalini kuruyorduk ya şimdi sırasıyla yaşıyoruz işte..
Yine şafak sayıyorum ama ağlatmıyor..
Teşekkür ediyorum daha güzelleri senin olsun inşallah :16:

Amin..
Böyle şafaklara can kurban bacım:16:

Back