doğumuma az kaldı 3-4 hafta kadar fakat karar veremedim..normal doğum korkutuyor açıcası geçenlerde bir arkadaşım normal doğum yaptı 22 dikiş attılar hala oturmakta zorluk çekiyor bunları duyunca birde ilk doğumum olacağı için korkuyorum sezeryan olmayı düşünüyorum...sezeryanla doğumdan sonra ne gibi şikayetleriniz oldu memnun kaldınızmı biraz bilgi verirseniz sevinirim en azından yaşanmış tecrübelerden yararlanmış oluruz..şimdiden teşekkürler...[/QUOT
merhaba cnm.benım bebegım 5gun sonra 2 aylık olacak.yanı daha yenı anneyım..sana dogum konusunda tek tavsıyem normal dogum yapman.cunku herşey bıtıpde odana cıkıp,bebegını kucagına alıp ılk defa emzırdıgınde,yanı ılk temasında emın ol herşeyı unutursun...
eeee anne olmak kolay degıl.dıkışlerden dolayı bıraz zorlandım hareketlerın kısıtlanıyor ama bır hafta surdu.eşim sagolsun.
allah bır avazda kurtrsn senı ınşallah
bende allah nasip ederse bebeğimi normal doğurmak istiyorum en azından bikere acı çekiyosun doktorlarında kesi atmak kolayına geliyo halam hastanede kesi atıyolar dedıgı ıcın annemm ebe çağırıp evde doğurmus benı kesincede cıkıyo kemeyınce tamam bazılarının dar olur bısey olur yırtık olusmaması ıcın keserler bu ne be kardesım onune gelene kesik ama gene çekilir sezeryan ameliyat yani onda daha zorya oturması kalkması okadar cok dogum ızledımkı netten en ıyısı normal allah insanın kaldıramıcagı yuk vermezkı demek biz bu acıyı çekebebilcek yapıdaymısız doguran nasıl doğuruyo kendi isteğiyle sezeryan olanlara kızıyorum hayvanlar bıle nasıl doğuruyo onların seçim şansı bile yok dogar dogmaz yavrularına kosup onları temizliyolar tüm acılarını hiç yaşamamış gibi unutup mecburi sezeryan olanlar tamam yukarda allah onu bıle sorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?