konu eski ama yazmak istedim,ben de 2,5 ay önce doğum yaptım kesinlikle sezeryan olmam dedim mama asla vermem dedim sonuç sezeryan oldum mama verdim nasıl mı? bebeğimin kalp atışları sancıya dayanmıyordu düşüyordu sabah sekizde hastaneye yattım sürekli nst çekildi son iki saat suni sancı verildi ve par topar sezeryan denildi ben ğlayark gittim ameliyathaneye spinal sezeryan oldum ağlayarakda çıktım doğumdan hiçbirşey hayal ettiğim gibi olmadı sütüm gelmedi bebeğim meme ucumu tutamadı mama verdiler eşimle annem kaşıkla verdiler ertesi gün eve çıktık sütüm hala yoktu verdiğimiz mama yeterli gelmemiş ve benim bebeğim gözümün önündehavle geçirdi eşimle annem apar topar hastaneye götürdü ve sonuç şekeri 30 a düşmüş üç gün yoğunbakımda yattı ne çektiğimizi biz biliriz üç gün boyunca iki saatde bir hastaneye emzirmeye gittim yine tutmadı slikon uçla tutturdum emmeye başlyınca doktor bıraktı şimdi üçüncü ayda mr var hasar kaldı mı diye bakılacak Allah korusun o yüzden sakın mama verme diyenler lütfen bir daha düşünün
konu eski ama yazmak istedim,ben de 2,5 ay önce doğum yaptım kesinlikle sezeryan olmam dedim mama asla vermem dedim sonuç sezeryan oldum mama verdim nasıl mı? bebeğimin kalp atışları sancıya dayanmıyordu düşüyordu sabah sekizde hastaneye yattım sürekli nst çekildi son iki saat suni sancı verildi ve par topar sezeryan denildi ben ğlayark gittim ameliyathaneye spinal sezeryan oldum ağlayarakda çıktım doğumdan hiçbirşey hayal ettiğim gibi olmadı sütüm gelmedi bebeğim meme ucumu tutamadı mama verdiler eşimle annem kaşıkla verdiler ertesi gün eve çıktık sütüm hala yoktu verdiğimiz mama yeterli gelmemiş ve benim bebeğim gözümün önündehavle geçirdi eşimle annem apar topar hastaneye götürdü ve sonuç şekeri 30 a düşmüş üç gün yoğunbakımda yattı ne çektiğimizi biz biliriz üç gün boyunca iki saatde bir hastaneye emzirmeye gittim yine tutmadı slikon uçla tutturdum emmeye başlyınca doktor bıraktı şimdi üçüncü ayda mr var hasar kaldı mı diye bakılacak Allah korusun o yüzden sakın mama verme diyenler lütfen bir daha düşünün
çok geçmiş olsun canım. inşallah birşey çıkmaz bebeğinde. bende normal doğum diyordum senin gibi apar topar sezeryan oldum. meme ucum olmadığı ve sütüm yetersiz olduğu için mama destekli gidiyoruz.
Çok geçmiş olsun yaşadıkların zor şeyler umarım hiçbir anne ve bebeği yaşamaz. okuyanlar da ibret almalı bebişleri aç bırakmayalım.
Ben mecburi sezeryan oldum. 9 ay 10 gün tamamladığım için gelmiş zaten sütüm. Ayrıca benim ilk kızım göğüs ucum yok diye emmedi. Silikon uç aldım eczaneden onunla emdi. OĞlumda o olmayan ucu öyle bir çıkardı ki maaşalah :) Bebeğe de görev düşüyor burda...
Yeni yazdığını görmmeişi. Kesinlikle katılıyorum. Benim kızım 2 gece anne sütü almadı aç aç yattı eşim evi birbirine kattı bu çocuk ya emecek ya emecek diye. Böyle düşününce olmadığınıda görmüş oldu. 2. oğlumda hiiç zorlamadı. 6. ayını doldurunca kendiliğinden emmeyi bıraktı yine mamaya döndük. Başına gelenler çok kötü. Allah esirgesin. inşallah iyileşmiştir...
hıç korkma arkadasım sutun gelıyor ama en onemlı olan bıkmadan emzırmen ılk basta az gelıyrmus gıbı olabılır etrafındakıler bebek ac kalıyor mama verelım derler sakın yapma bana annem mama aldırcaktı kesınlıkle kabul etmedım ac kalsın yıne vermıcem dedım ve coğaldı .bende sezeryan oldum korkma sutun gelıyor.
sutyen aalma bence ben aldım kullanıslı değil kendı bedenımı aldım ve ıyı gelıyor asırı bır buyume olmuyor sadece bebek uzun zaman emmezse mem sut dolarsa o zaman meme sişiyor..şimdıden hayırlı olsun bebeğin..
Ya kızlar bir şey sorucam. Emzirme südyeni alırken bana hep en az iki beden büyük al, son ayda göğüslerin çok şişecek, şöyle büyüyecek, böyle büyüyecek falan dediler. Ben haftaya cuma sezeryanla doğum yapıcam ama şimdiye kadar hep aynı ne büyüme var ne şişme. Yoksa benim sütüm olmayacak mı korkmaya başladım. Sizin son ayda şişmiş miydi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?