sezeryen kesiği

ceylannec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
108
2
116
Çanakkale
Arkadaşlar ben 4 yıl önce sezeryenle doğum yaptım. Ancak Benim Dikiş Yerlerim Çok Ağrıyor. BU Kanuda Gitmediğim Doktor Kalmadı. çoğu Doktor Dikilerde Bişi Yok Dedi. Bir ara Fıtık Var Dediler. Soda Sol Tarafıma Doğru Keside Yumru Gibi Bir Şişlik var Içerden. MEkik çekerken Ortaya Çıkıyor. Çok özür Dileyerek Söylüyorum Beraber Olurken Çok Canım Yanıyor. Kas Yorgunluğu hissediyorum. En Son Gittim Doktor Dikişin Olduğu Yerde Hücre Çoğalması olmuş O yüzden Böyle Dedi. Istersen Düzeltiriz, Istersen De Bi Daha Ki Doğumda Doktoruna Söyle Onu Da Sezeryen sırasında Düzeltir Basit Bişi Dedi. Benim Sorum Şu, Bir Bebek Daha Düşünüyorum bu Hamilelik Sırasında Çok Sorun Çıkarırmı Ağrı Filan. Bu Durumla Karşılaşan birileri Var Mı, Bu Konuda Neler Yaptılar, Bunu Bitkisel Yollarla Çözemezmiyim

Canim bende 1,5 yil once sezeryanla dogum yaptim benimde iliskide agri hissizlik oluyo bazen sizliyo bide resmen uyusuk gibi narkoz etkisi gecmemis gibi doktora gitmedim ama gitmeyi dusunuyorum kisa zamanda bide gorumcemde sezeryan amaliyati oldu oda kasik fitigi olmustu isinin ehli bi doktora gorun bidaha ki dogumda insallah duzelir gecmis olsun simdiden iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…