zaten ben de size sizinki gibi " benim ailem nasıl doğurmuş baak" tarzında bir yorum yapmadım.. çünkü evet sizi hiç ilgilendirmez..
kaldı ki kendi istediğim ve sağlığımın izin verdiği şekilde doğum yapıp,sağlıkla bebeğimi kucağıma alıp iç huzuru duymak, sağdan soldan alacağım aferinden çok daha önemli benim için..
elbette normal doğum başına para verirler.. çünkü TR'de normal doğum yapılmıyor.. ne ileride bebeğe ne gibi sorunlara yol açabileceği bilinmeyen suni sancı, ne de alttan atılan bilmem kaç dikişle yapılmıyor normal doğum.. Tarlada doğum yapanlar hangi sancı serumu veya kaç dikişle yapmışlar doğumlarını???
o kadar pişmanım ki o serumu aldığım için.. o şekilde doğum yapmaktansa sezeryanı 40 kere tercih ederim..
kaldı ki direk sezeryanı tercih eden arkadaşları hiç kınamıyorum.. jinekolog olan arkadaşlarım bile yaptırdıkları normal doğumlardan sonra eşlerine sezeryanı öneriyor.. neden acaba????
ben benim ailemin nasıl doğurduğunu anlatmak için yazmadım onları siz benim 2 saatte doğurduğuma inanmanız bende örneklerle anlatmaya çalıştım KOLAY DOĞURAN İNSANLARINDA OLDUĞUNU ve bunu kafadan atmadan gerçeklerle söyledim
ister inanırsınız ister inanmazsınız
biraz abartmadınmı ben 4 tane dr gittim hiçbiri bana sezaryanı önermedi normali önerdi
neyse isteyen istediğini yaptırır kimse engel olamaz
ama en sağlıklısı normal doğum bu su götürmeyen bi gerçek
en azından karnında bi kesiyle gezmiyosun
hemen bi ayak üşütmende aaa dikişlerim sızladı demiyosun..