• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanla doğum

majezik16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
109
4
118
49
Arkadaşlar hamileliğim 37+1 haftada.doktorum 38+5 e sezeryan günü verdi.Ama benim içimde büyük bir korku var,o zamana kadar suyum gelirse ne yaparım diye?problemler nedeniyle sezeryan olmam gerekiyor.o güne kadar bekleyebilmemiz için tavsiyeleriniz var mı??Dr um suyun gelirse ara hemen gelirim dedim.sezeryan öncesi aç kalmak gerekmiyor mu?hemen alınabiliyor mu ameliyata??kafam çok karışık...şimdiden teşekkür ederim.....:CüvCüv:

ben de sezeryan oldum. vaktinden once suyum gelmedi. suyun gelir gelmez doğum olmaz ki. saatler surer. suyun gelırse hemen gıdersiniz ameliyat başlar. doktor bana yanlış hatırlamıyosam 6 saat oncesinde yemeyi kes demişti. 8 de olabilir emin deüilim. zaten lavman yapıyolar için tertemiz oluyo. süper bişey. hayırlı doğumlar

içini ferah tut arkadaşım.doktorunun tavsiyelerini dinle...o herşeyi düşünmüştür zaten..allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin canım..

bende sezaryan oldum 37+3 te çok rahattı valla suyun geldgnde hemn dogum olmaz 24 saat içinde olur yapamazsan zaten sezaryana alırlar ben akşam 8 den sonra bişey yemedm sabahta 9 30 da girmiştim ameliyata korkma rabbm yardmcn olsn

ben sezeryan oldum sezaryen tarihim belli olmadan suyum geldi doktorumu aradım telaş yapmana gerek yok dedi 3 saat sonra sezeryana girdim benim sabah uyku sırasında suyum geldiği için actım zaten ve inan tarih alsaydım bu kadar rahat giremezdim böyle ani olması daha iyi ben hastaneye yatış işlemimi bile kendim yaptırdım

cnm öncelikle Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.hiç korkma çünkü suyun geldikten sonra 3-4 saat daha vaktin var çünkü normal doğum için suyu gelip saatlerce sancı çekenler var.bişey yeme konusunda bana doktor sabah 9dan sonra bişey yeme demişti öğleden sonra 4 gibi sezeryan oldum.içini ferah tut.

Back