- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
- Konu Sahibi yaseminsen
Canım bende sezeryanla doğum yaptım. Hamileyken 20kg ya yakın almıştım. Doğumdan sonra 2 gün hastanede kaldım. Sonra eve geldiğim gün korse giymiştim. Dikişlerine zarar verir falan diyolardı ama göbeğim kalmasını hiç istemiyodum çünkü benim hiç göbeğim yoktu ve sezeryandan göbek kaldığını çevremde çok kişide gördüm o yüzden korkuyodum. Estetik dikiş olmuştum. Korseyi sürekli giyiyodum tabi giyerken çok dikkat ediyodum dikişlerime zarar vermemek için düzgün bi şekilde giyiyodum. Böyle devam ettim 2-3 ay kadar kullandım. Sonra oğlum 2 yaşındayken 23 kg kadar vermiştim. eskisi gibiydi göbeğimde bi değişiklik yoktu. korse giymeninde hiç bi zararını görmedim. aksine yararını gördüm. göbek kısmını toparladı eski haline döndü çok şükür ki. Belki hemen sıcak sıcağına giydim diye toparladı bilmiyorum. Şimdi oğlum 4 yaşında ilk defa bu kadar kiloya çıktım bu sene. Bende kilo vermeye çalışıyorum. Bi de ben kiloyu heryerden alıyorum sadece belirli bi bölgemde toplanmıyo ondanda kaynaklanıyo olabilir bilmiyorum. Kişiye göre değişir yapılan şeyler ve etkileri. Spor yaparsın ilerde kg verince gider göbeğinde heralde :44: dert etme canım zamana bırak..