- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- Konu Sahibi Sekerkizads
Kizlar sezeryanla dogum yapanlar ne kadar sürede ayaga kalktiniz yada iyilesme sureci nasildi.doğumu sezeryan düşünüyorum ins fikirleriniz neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kadın daha doğurmadan ayağa kalkmayı soruyor. Yat dinlen bebeğini kokla dur.Yat ne kalkiyosun .Kimse yoksa eşin yapsın .Sonra pisman olursun .
Erkekler dogum yapsa 9 ay yatar .
Her bunye farklidirKizlar sezeryanla dogum yapanlar ne kadar sürede ayaga kalktiniz yada iyilesme sureci nasildi.doğumu sezeryan düşünüyorum ins fikirleriniz neler
Ben de spinal olmuştum da sizinkinij etkisi ne çabuk geçmiş öyle iki saat falan uyusuklugu geçmemişti galiba benim. Her bünye farklı hakikaten.Her bunye farklidir
Ben sezeryandan sedyeyle degil yuruyerek ciktim odaya. Spinal olmustum hic agrim sizim olmadi desem yeridir. Eve gider gitmez de normal hayatima devam ettim. Ama herkesin boyle olmaz,kimisi gunlerce yatmak zorunda kalir kimisi de benim gibi olur. Hakkinizda hayirlisi olsun ama sezeryana doktorunuz karar versin bence. Normal dogum yapabilecek bir bunyeniz varsa ameliyat gereksiz
valla ben yerlerı supurdukce dıkıslerım ıyıce kaynasıyor daha rahatlıyorum esnıyorum gıbı hıssettımMillette ne temizlik aşkı varmış arkadaş. Yatın dinlenin yahu. Verin kocaniza paspasi o halletsin. Ben yattım valla. Bir haftada normal yürümeye başlamıştım. Tamamen ağrı geçmiyor tabi biraz zaman alıyor. Millete bakmayin siz. Ameliyattan sonra kalkıp yürümek vs gerekiyor sık sık kaldırıp yürütüyorlar zor değil. Biraz acıyor tabi ama orası olur. Allah hayırlı doğumlar versin. Tekrar diyeyim paspasin gözü çıksın bari doğumdan sonra almayın şunu elinize...
Aman öyle demeyin is yapacağım diye dikisleri patlayan insanlar da çoktur. Her şeyin zamanı ayrı bence öyle öyle kiymetimiz bilinmiyor valla komando anne olmaya gerek yok :)valla ben yerlerı supurdukce dıkıslerım ıyıce kaynasıyor daha rahatlıyorum esnıyorum gıbı hıssettım
onu yapma bunu yapma sadece yuruyus ıle olmaz kı gunluk yasantısına bır sorun yoksa devam eder ıse daha kolay adapte olur daha cabuk ıyılesır :)
ıcımızdekı temızlık askından degıl yanı yoksa yardımcı hanım da tutardık o degıl mesele
Aynen valla o kadar soylemislerdi yok bas agrisi olacak yok kahve icin bilmem ne diye hic oyle olmadi normaldi her sey.Ben de spinal olmuştum da sizinkinij etkisi ne çabuk geçmiş öyle iki saat falan uyusuklugu geçmemişti galiba benim. Her bünye farklı hakikaten.
tovbeler olsunepidural sezeryan oldum ve kötüydü.çok acılı idi.acı duymadım çok rahattı diyeni anlamıyorum.karın için kaç kat kesiliyor.şurada parmağımız kesilse acıyor di mi.ben acıdan ağladım.ayağa kalkmam beş günü buldum.seri hareket etmem 20 gün sürdü diyebilirim
kötü idi.abartmıyorum.benim tecrübem böyleydi.en nihayetinde bir ameliyat.tovbeler olsun
hanı tarlada tek basıma dogurdum kordonunu bıle ben kestım dıyenler boyle vahim anlatmadılar yahu
zaten amelıyat cıkısı 2-3 saat uyusuk oluyorsunuz
uyusukluk gecınce kac kere agrı kesıcıler verılıyor
valla okadar kotu olsa bırdaha kımse ıkıncıyı doguramazdı