• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryandan sonra normal doğum.

vildanefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
17
0
86
44
İstanbul
ilk doğumum mecburen sezeyan oldu (son anda) acaba sezeryandan sonraki doğumunu normal yapan varmı . yapılmaz deniyor ama .........

yapılamaz deniyor doktorların öyle işine geliyor çünkü.. ama evet yapılabiliyor. sanırım aradan en az 2 sene geçmesi lazım.. gerçi şartmı bi bilene gerçekten sezeryancı olmayan bi doktorla görüşmek araştırmak lasım. bende mecburi sezeran oldum ve o yüsden hep düşünüorum bende bu konuyu.. bi arkadaşımın arkadaşı ilki sezeryan 2. normal yapmış yani olabileyorrr yeterki doktor bulalım.

IKinci normal olabiliyor, ve 3cu bile olabiliyor, ama doktorlar kendilerin keyfi uzerine en kolayi seciyolar malesef, benim doktorum oyle degildi sagolsun, Fransiz ama Allah razi olsun ondan, cunku birinci baska doktordu oda superdi, normal denedik 24 saat den fazla sanci cektim mecburi sezaryen oldum, uc sene sonra yeniden hamile kaldim, ve normal mi istersiniz sezaryen mi die sorarken bana doktorum bende normal nasil cok merak ediyorum aceb yapabilirmiyim diyerekden neden yapamayasiniz dedi, denedik ama malesef bende olmadi, ama cogu kadin da normal olabilir bir yada iki sezaryenden sonra, ah olsa gene yapardim .

öyle diyorsunuz ama doktor risk almak istemez arkadaşlar. normal doğum yaparken dikişler açılırsa ne olacak

neden canınızı riske atacaksınızki ya
herkesin bünyesi bir olmaz aniden bir aksilik çıkarsa normal dogumda telafisi olmassa ne olacak
işinizi garantiye alın bence

sonuçta bizi sadece dıştan dikmediler. daha onun altında 7-8 kat dikiş var.

Back