Sezeryandan Sonra Normal Doğum Yapan Var Mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi pre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de ilk Kazım da sormuştum Benim de ters olduğu için maalesef sezeryan oldum ondan sonra Doktora sordum hani bundan sonra Mesela ne kadar beklemeliyim normal doğum yapabilmek için 2 yıl dedi bana şu an Kızım 2 buçuk yaşında 3'e doğru gidiyor Eylülde 3'e girecek ve ben bu Haziran ayında doğum yapacağım Normalde özele gidiyordum özel doktora sorduk özel Doktor dedi ki biz beş yıl ara ver diyoruz hastaya 2 yıl mümkün değil ama benim bildiğim kadarıyla 2 yıldan sonra normal doğum yapıp yapıla bilirmiş Bana normal olmak istiyorum sezeryan olmak istemiyorum ama bilmiyorum şimdi düşünüyorum Acaba olabilir mi Başka doktor yapar mı Yani hemen Hemen 3 sene geçmiş oluyor 3 senede kısa bir zaman değil

Merhaba acaba 2. Çocuğunuzu sezeryan mi yaptınız normal mi girmeyeli çok uzun zaman olmuş ama inşallah görürsünüz

1000 yıl önceki konu ama hangi doktorla ssvd yaptınız acaba?

Önerilmiyor. Her doktorda risk almıyor. Burda hamile grubumuzda bir bayan benimle aynı gün ssvd yapacakdi 3 gün haber alamadık çok korktuk sonra yazdı vajinal doğum yapamamış, acil sezeryana almışlar .Bebeğide anneyide kaybediyorlar mis neredeyse. Bence bu riski almaya deymez. Benimde ilki normal ikinci mecburi sezeryan oldu 3. De bu nedenle sezeryan oldum hiç itiraz etmedim.

Dört yıl sonra yapabilirsin diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…