• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum erkan yiğit kollarımda

Allah analı babalı büyütsün.:nazar:
Bebişinizle sağlıklı mutlu bir arada güzel günler nasip etsin Allah inşallahh :nazar::Saruboceq:

canım cook geçmiş olsuna.s..bebişinle ve eşinle bi ömür mutlu olursun inşallah:Saruboceq:

Allah bağışlasın canım.analı babalı büyüsün.rabbim nazarlardan korusun bebişini.hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin:))

arzucum derya ve senin dogum hikayelerini dort gozle bekliyorduk ,neyse ki ikinizde iyi haberlerle geldiniz ..gözunaydin canim ,allah anali babali saglikla buyumesini nasip etsin ..darisi sizin gibi iyi sonuclanan dogumlarla bizler basina insallah ..vakit buldukca bize bebeklerinizden haber yazin ..benim yerimede kokla melegini ..gecmis olsun canim

allah size bağışlasın :1hug:uzun ömür versingamyoncuiremsu ay ayy imreniyorm valla senağlamadarısı bizlere inşallahkaydirigubbakcemile5:emir_bebek::nazar:

tebrikler arkadaşım.allah bir avazda kurtardı seni.a.s.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile5:emir_bebek:darısı bizim de basımıza.ben 34 haftalıgım daha 5 haftam var günler gecmiyor

arzucum tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün maşallah erkan yiğit bebeğe kilosu da yerinde :nazar::nazar:
doğumun biraz zor olmuş sanırım, biraz da suyun gelince sabaha kadar beklemişsin normal doğumdan da korktuğun için stres yaptın sanırım ama çok şükür sağ salim kurtulmuşsun....
her hastane farklı oluyor tabiki ben uşakta devlet hastanesinde doğum yaptım ebeler o kadar iyiydi ki anlatamam bir süre sancı çektim sonra sezeryan oldum hemşireler de harikaydı çok memnun kaldım herşeye yardımcı oldular, neyseki hepsi geçti canım sen şimdi bebeğinle mutluluğun tadını çıkar...
bu arada mzirme problemin varmış bunun için bulunduğun yere bağlı sağlık ocağındaki ebeler yardımcı oluyorlar yada doğum hastanesinde emzirme eğitim odaları var hemşireler yardımcı oluyor mutlaka başvur canım yoksa zor olur senin için...

tekrar geçmiş olsun ....:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

aldım canım sağol. bende kişisel mesajlaşma açık değil açmayıda beceremedim. :)) anneminde çok selamı var.

Back