• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryandan sonra iltahap oldu mu?

bride_

Yıllar sonra...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
2.249
26
643
İstanbul
Merhaba bu soruyu teyzem için soruyorum kendisi geçtiğimiz cuma rahmini aldırdı sezeryan oldu, fakat iyileşmek bir yana hergün ateşi çıkıyor doktoru iltahap oluştuğunu söyledi.Antibiyotik verdi fakat antibiyotiği ameliyattan hemen sonra vermesi gerekmezmiydi? Size hemen vermişmiydi? Yani bu bir doktor ihmali mi? Az evvel de dikişinden irin akmış kendisi çok üzgün.Sizinde başınıza böyle birşey geldi mi?Teşekkürler...

Merhaba bu soruyu teyzem için soruyorum kendisi geçtiğimiz cuma rahmini aldırdı sezeryan oldu, fakat iyileşmek bir yana hergün ateşi çıkıyor doktoru iltahap oluştuğunu söyledi.Antibiyotik verdi fakat antibiyotiği ameliyattan hemen sonra vermesi gerekmezmiydi? Size hemen vermişmiydi? Yani bu bir doktor ihmali mi? Az evvel de dikişinden irin akmış kendisi çok üzgün.Sizinde başınıza böyle birşey geldi mi?Teşekkürler...

geçmiş olsun canım umarım bır an once ıyıleşir konuyla ılgılı bılgım yok uzgunum yazamıycam:(

Bu tür ameliyatın şekline de sezeryan denir...İçerden ne alırsan al ister bebek ister rahim dikiş yeri ve uzunluğu aynıdır.Operasyonun adı sezeryandır...Yani ben bu şekilde biliyorum doktorlar sezeryan diyor bu ameliyata...Annemde olmuştu çünkü...Doktorların yalancısıyım...

Back
X