Sezeryan olalı neredeyse 1,5 sene olacak başlarda kolay birşey değil iç yara çabuk geçmez belki diye bekledim durdum ama hiç değişme olmadı
sol tarafta sanki deri altında yara var bastırınca veya bazen oğlum oynamak istiyo sıkıyo falan öyle canım yanıyoki
günlük yaşantımı etkileyecek kadar kötü değil ama geçmesi gerekiyor artık kime sorsam böyle bir sorunla karşılaşmamış
acaba benim dikişler iltihap falanmı yaptı yoksa daha kötü bişeylermi oldu içeride
doktora gitmeye korkuyorum sanki
böyle bişey başına gelen veya veya ne olabilir fikri olan varmı arkadaşlar
çok haklısın canım insan bir medet bekliyor ama bakıp bakıp çıkıyolar sanırım içerik dikkat çekici gelmiyor dediğin gibicinsel içerikli bir baslık atsaydın eger emın ol herkes yanıt verırdı bazen banada kımse yardım etmıyor
..................cinsel içerikli bir baslık atsaydın eger emın ol herkes yanıt verırdı bazen banada kımse yardım etmıyor
Aslında başından beri var ama normal bir durumdur diye önemsemedim çünkü sezeryan basit bir operasyon değil diye1 buçuk sene epey uzun bir zaman.. ilk aylar olsa normal ama üstünden zaman geçmiş.. doktordan randevu alamakla iyi etmişsin arkadaşım.. sonuçta bi ameliyat geçirdin .. her ihtimali düşünmek ve erken farketmek çok önemli..
Allah korktuğuna uğratmasın inşallah ciddiye alınacak bi durum yoktur
bendeki öyle değil işte dıştan birşey olsa bende aynı mantığı yürütücem iltihap yaptı dicemgeçmiş olsun cnm bende iki defa sezaryan oldum iki genel ikincisi spininal ilkinde hiç bir sorunla karşılaşmadım.cabuk toparlandım ağrım felanda olmadı ama ikincisinde 1 ay doğrulamadım bnmde sağ tarafımda cok agrı acıma vardı.dik duramıyodum.ahhh cok kötüydü dikişlerimde iltihap olmuş antibiyotik tedavisi gördüm.dikişlerimden zaten iltahap oluşmuş akmaya başlamıştı. sende de oldumu böle bişey bilmiyorum ama doktora göstermen iyi olur.6 aylık oğlum ama hala sağ tarafım ağrıyotekrardan cok geçmiş olsunn...
ona buna sormakla olmuyor tabi doktora gitmek şart sende ihmal etme bencecanım bende 5 ay oldu sezeryan olalı benim de geçmedi ağrıyor doktora gitmeyi de çok korkuyorum çok sağlık sorunları yaşadım artık yaşamak istemiyorum çünkü.... benden sonra sezeryan olanlara soruyorum birşeyimiz yok acı falan hissetmiyoruz diyorlarlar sanırım bizim de doktora gitmemiz gerekiyor
amin canım tsk ederimcanım bence doktora git baya zaman geçmiş allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?