Sezeryandan hemen sonra gebelik ve sezeryan ameliyati

Merhaba Allah razı olsun hepimizin başı sağ olsun bende genetik tahlil yaptırdım bişey çıkmadı ben preeklampsi nedeni ile erken doğum yaptım ve ikinci gebelikte tekrarlayabiliyormuş öyle olunca bende bi çok doktorlara gitmeye karar verdim fakat senin gibi o bebeğimi gördüğüm ultrasonda boş karnımı görmek çok yaralayacak beni 2 ayı geçti şimdi hiç daha muayene olmadım gidemiyorum çok zor geliyo Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah rabbim kucaklarımızı doldursun

Bol bol dinlenip yatıcaksın anca ayaklarını havaya dik mutlaka arada bir sonra ki gebeliğin de ben öyle yapmayı düşünüyorum. Genetik testi nerede yaptırdın ne kadar sürede çıktı acaba ben de yaptırdım sonucu takip ediyorum işte bekliyorum bir an önce çıkar inşallah

Genetik testi şehir hastanesinde bi perinatolog yaptı birini de tıp fakültesinde yaptırdım sonuçlar biraz geç çıkıyor.. benim lupus diye bi değerim sınırda çıkmış tekrar kan vereceğim 6 hafta sonra inşallah sıkıntılı bir sonuç çıkmaz sizin içinde

İnşallah canım beklemek çok kötü gerçekten bir yandan da önceki doğum kilolarını vermeye çalışıyorum tekrar hamile olduğumda çocuğu riske atmamak için inşallah herşey güzel olur hepimiz için

Simir test hangi bölüm yapıyor

Merhaba bebeginizi saglikla kucaginiza aldiniz mi acaba?

Merhaba ben de 2.5 ay once dekolman yasadim siz tekrar bir hamilelik gecirdiniz mi?

Massallah rabbim hayirli uzun omurler versin insallahsizin de dekolman olmustu daha once degil mi bu hamilelikte ne gibi onlemler aldiniz?
Bolca dinlendim hic is yapmadim diyebilirim duzenli vitaminlerimi ictim saglikli beslendim bol su ictim suyun gercekten her seye faydasi var hamile olan bayanlar mutlaka gunde en az 2 l. Su icsin
Kasilmalar icin hap kullandim isimlerini unuttum kusura bakmayin genel olarak boyle ve her aksam yatmadan rabbime sukur ettim bir gun daha atlattik diye rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah isteyen herkezin kucagi minnos bebislerle dolsun

SONUCLAR NE KADAR SÜREDE CIKTI ACABA?

Merhaba. Plasentanız ayrıldığında şiddetli kanama probleminiz oldu mu. Bende bebeğimi plasenta ayrılması nedeniyle kaybettim. 28 haftada erken doğum oldu ama 3 gün yaşadı meleğim. Doğum sonrası kanamayı durduramadılar önce. Doktor seni Allah kurtardı dedi. O yüzden tekrar hamile kalmayı çok istemekle beraber çok da korkuyorum

NEREDE KAYIP VAR O SAYFALARDAYIZ dediğiniz gibi

pıhtılaşöayı kaybettiğiniz zaman mı öğrendiniz ben de 37 de kaybettim

Ben 39 da kaybetmiştm plasenta ayrılmasından. Tetkiklerim normal çıktı pıhtılaşma yok. Tansiyon ve şeker de olmamış olay anında. Ben zaten kan sulandırıcı kullanıyordum. Ona rağmen dekolman yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…