Merhaba bende bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu. Merakımdan baktım yazan var mi diye ama kimse yazmamış görülsün diye yazmak istedim.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Umarım herşey güzel geçer sizin için. Bu sefer bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alırsınız
Merhaba bende bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu. Merakımdan baktım yazan var mi diye ama kimse yazmamış görülsün diye yazmak istedim.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Umarım herşey güzel geçer sizin için. Bu sefer bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alırsınız
Ben de oğlumu 16.06.2022 tarihinde 35.haftada kontrol için gittiğim de kaybettiğimi öğrendim 1 saat içinde sezaryene alındım daha acım çok yeni dünyam başıma yıkıldı. Kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettim. Ailem eşim hep yanımda oldular bu süreçte iyiki varlar. Aynı şekilde ben de bu sayfalardan çıkmaz oldum. Rabbim bir daha böyle acıyı yaşatmasın. Evlat acısı çok kötü bir şeymiş görmesen bile onu hissetmen yetiyor. Ben bir süre içime çok kapandım arkadaşlarıma karşı hala da öyleyim hamile birini görmek bebek arabası görmek bile çok üzüyor beni.. Bazen hala içimdeymiş gibi geliyor yokluğuna alışmak çok zor. Herşeyi hazırdı ama nasip olmadı yavruma onları bile dayanamadığım için kaldırttım. Daha yeni kaybetmiş olsam da tekrar hamile kalmak istiyorum daha yeni ama beni en iyi sizler anlarsınız yaşayan anlar. Tabi ki 6 ay gibi bir süreç beklemeyi düşünüyorum. Çok uzun süre bekle diyen doktorlar da var tabiki ama herkesin bünyesi iyileşme süresi bir değil düzenli kontrole gideceğim sürekli bu süreçte sizlerde sezaryen sonrası gebelik süreçlerinizi paylaşırsanız bizim gibi aynı acıyı yaşayanlara umut olur. Ben de ilerde rabbim tekrar nasip ederse inşallah
buradan paylaşmak isterim. Herşey Allahtan bol bol dua edin neden ben demeyin. Daha gençsiniz yeniden olur cümlesini duymaktan da sıkıldım fakir tesellisi gibi artık kulak ardı ediyorum. Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum..