- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 33
-
- Konu Sahibi Gunes123450
Annenin öleceğini nerden biliyorsunuz bakın aldırır ya da aldırmaz bilemem o Allahla arasında olan bir sey doktor öleceksin derlerse ona göre karar verir ama bunu bız bilemeyiz o bebek bor canlı ve ben o bebegı öldür diyemem ya da keske anne adayı bu ıhtımale karsı korunsaydı da böyle bır durumun içine düşmeseydi Allah yardımcısı olsun ama ben o bebeği aldır diyip o gunaha giremem bu cok agır bir vebalBebek olmesin, anne mi olum riski altina girsin?
Konu sahibi daha cevap yazmadi bile . Anne ölecek mi demis doktor ben tam anlayamadim cunku . Her bunye illaki farklidir arkadas aciklama yapmadan bilemeyiz . Benim arkadasimin bebegi sakat dogacakti hatta dogarken ölür bosuna tasima dedi doktorlar ama bir canliyi öldurme kararina sahip degiliz degil mi . Arkadasim dogurdu ve bir sene yasayip öldü bebek . Arkadasim bebegini öldürmüs olmadi . Nasibinde yasamak varsa yaşar öldür demek zor benim fikrim bu herkes farkli dusunebilir . Size yazmamin sebebi konu sahibi ölüm riskim var dedi mi diye merak ettim sadeceBebek olmesin, anne mi olum riski altina girsin?
Annenin öleceğini nerden biliyorsunuz bakın aldırır ya da aldırmaz bilemem o Allahla arasında olan bir sey doktor öleceksin derlerse ona göre karar verir ama bunu bız bilemeyiz o bebek bor canlı ve ben o bebegı öldür diyemem ya da keske anne adayı bu ıhtımale karsı korunsaydı da böyle bır durumun içine düşmeseydi Allah yardımcısı olsun ama ben o bebeği aldır diyip o gunaha giremem bu cok agır bir vebal
Konu sahibi daha cevap yazmadi bile . Anne ölecek mi demis doktor ben tam anlayamadim cunku . Her bunye illaki farklidir arkadas aciklama yapmadan bilemeyiz . Benim arkadasimin bebegi sakat dogacakti hatta dogarken ölür bosuna tasima dedi doktorlar ama bir canliyi öldurme kararina sahip degiliz degil mi . Arkadasim dogurdu ve bir sene yasayip öldü bebek . Arkadasim bebegini öldürmüs olmadi . Nasibinde yasamak varsa yaşar öldür demek zor benim fikrim bu herkes farkli dusunebilir . Size yazmamin sebebi konu sahibi ölüm riskim var dedi mi diye merak ettim sadece
Daha onceki yarumumu okudun mu bilmiyorum . Normalde sezeryanlarda 3 doguma izin veriliyordu. Bi akrabam 4.bebege hamile kaldi yeni dogum yapmisken . 1 senede 3.ve 4. Bebegini sezeryan ile dogurdu. Yani bir sorun olmadi . Dedigim gibi her bunye ayni degildir belki bunyesi zayiftir onu bilemeyiz ama sormus bu durumu yasayan var mi diye yasayanlara birsey olmamis yorum yapan arkadaslardan . Insallah onada birsey olmaz saglicakla dogum yapar insallah yardim edenide vardir . Allah dogru yolu gostersin saglik sihhat versin insallah cok guzel gecer ve hersey kolay olur arkadas icin .Tabi ki keske korunsaydi, o en dogrusu ama korunmamis olan olmus. Bu dikislerin kaynamasi en az 6 ay diye biliyorum. Annenin karni buyudukce dikisler patlarsa da anne icin cok buyuk risk. Anne olur demiyorum ama oyle bir risk altina giriyor. Simdi 2. Yi dogurmak icin 1. Yavrusunu annesiz birakma ihtimali size de korkunc gelmiyor mu?
Orasını Allah bılır hasa biz kimiz ki o cocugu öldür diyebiliyoruz bu cok büyük bir günah aynı sey basıma gelseydi canım pahasına o yavruyu dogururdum aldırmazdım asla bız kımız kı Allahın verdıgı canı alıyoruz bız sadece bir emanet tasıyoruz hem bebeğimizi hem kendi canımızı en dogrusunu Allah bilirTabi ki keske korunsaydi, o en dogrusu ama korunmamis olan olmus. Bu dikislerin kaynamasi en az 6 ay diye biliyorum. Annenin karni buyudukce dikisler patlarsa da anne icin cok buyuk risk. Anne olur demiyorum ama oyle bir risk altina giriyor. Simdi 2. Yi dogurmak icin 1. Yavrusunu annesiz birakma ihtimali size de korkunc gelmiyor mu?
Nette arastırırken cok karsılastım bu yazıyla ben o yuzden yazdım. Emzırememısler ama dogurmuslar. Bebek aldırmak ne buyuk günah. Allah daha ıyı bilir belki imtihanı bu. Belkı kendılıgınden düşer bebek bu sefer ki vicdan azabı nasıl olcak.allahım yardımcısı olsun. Zor bir süreç. Mınık bebek varken karnı burnunda olmakta zor ama Allah nasıp etmıs o bebegı. Hayırlısı diyorum konusmadan cekılıyorum kendı bileceği iş. Sevabı günahı kendıneKizlar anne icin ciddi risk var, icerdeki dikisler tam kaynamadigindan 2. Gebelikte acilma yapabiliyor. Siz cildirdiniz mi? Nasil dogur vs dersiniz?