- 13 Kasım 2017
- 125
- 24
- 25
-
- Konu Sahibi Gunes123450
Ne olursa olsun canım aldırma o bebek senın evladın ve o da bır can bak anne olmak için yanıp tutuşan o kadar cok insan varken rabbım sana ıkıncısısnı nasıp etmiş bunun vebali agır canım bak benım 4 ay önce bir düşüğüm oldu cok üzüldüm simdi tekrardan hamıleyım bunada bir sey olur diye cok korkuyorum Allaha havale et sen rabbım napacagını iyi bilirMerhaba. Ilk once belirtmek isterimki azeriyim yalnis yazarsam kusuruma bakmayin(. Ben mayis 14de sezeryanla kizimi kucagims aldim. Ve dun 6haftalik hamile oldugumu ogrendim((( Kalbi atiyo bebegimin. Doktorum bana aldirmam gerektigini soyluyo ama ben bunu yapamiyorum((( ne kadar yardim etmesini istesemde bu sorumlulugu alamiycagini soyledi :’( Lutfen bana yardim edin. Aranizda benim gibi olupda sag salim bebegini kucagina alan oldumu?((( Risk cok evet biliyorum ama belki bisey olmaz dige dusunuyorum((( Benim gibi olan varsa lutfen soyleyin((
Canim riski ney tam olarak ne dedi doktorunuz ? Yengem 3.cocugunuda sezeryan ile dogurduktan 2 ay sonra 4. Bebege hamile kaldi. Ve gayet saglikli dogum yapti bir sorun olmadi hatta besinci de olabilir demis istemiyor tabi dorduncuyu de istemiyordu ama olacak varsa engel olamiyorsun. Sen bence kesinlikle baska doktorada git.Merhaba. Ilk once belirtmek isterimki azeriyim yalnis yazarsam kusuruma bakmayin(. Ben mayis 14de sezeryanla kizimi kucagims aldim. Ve dun 6haftalik hamile oldugumu ogrendim((( Kalbi atiyo bebegimin. Doktorum bana aldirmam gerektigini soyluyo ama ben bunu yapamiyorum((( ne kadar yardim etmesini istesemde bu sorumlulugu alamiycagini soyledi :’( Lutfen bana yardim edin. Aranizda benim gibi olupda sag salim bebegini kucagina alan oldumu?((( Risk cok evet biliyorum ama belki bisey olmaz dige dusunuyorum((( Benim gibi olan varsa lutfen soyleyin((
Sen o çocugu aldırdığında Allah da senin kucagındakı bebısım alsa ne yaparsın bi düşün. Kucagındakı bebegı seviyorsun demı. Hemde nasıl. Karnındaki de onun gıbı olcak. Onun katili olmak istemezsin heralde. Allah nasıp ettiyse o cocuk Bı sekılde dogarMerhaba. Ilk once belirtmek isterimki azeriyim yalnis yazarsam kusuruma bakmayin(. Ben mayis 14de sezeryanla kizimi kucagims aldim. Ve dun 6haftalik hamile oldugumu ogrendim((( Kalbi atiyo bebegimin. Doktorum bana aldirmam gerektigini soyluyo ama ben bunu yapamiyorum((( ne kadar yardim etmesini istesemde bu sorumlulugu alamiycagini soyledi :’( Lutfen bana yardim edin. Aranizda benim gibi olupda sag salim bebegini kucagina alan oldumu?((( Risk cok evet biliyorum ama belki bisey olmaz dige dusunuyorum((( Benim gibi olan varsa lutfen soyleyin((
Ne olursa olsun canım aldırma o bebek senın evladın ve o da bır can bak anne olmak için yanıp tutuşan o kadar cok insan varken rabbım sana ıkıncısısnı nasıp etmiş bunun vebali agır canım bak benım 4 ay önce bir düşüğüm oldu cok üzüldüm simdi tekrardan hamıleyım bunada bir sey olur diye cok korkuyorum Allaha havale et sen rabbım napacagını iyi bilir
Sen o çocugu aldırdığında Allah da senin kucagındakı bebısım alsa ne yaparsın bi düşün. Kucagındakı bebegı seviyorsun demı. Hemde nasıl. Karnındaki de onun gıbı olcak. Onun katili olmak istemezsin heralde. Allah nasıp ettiyse o cocuk Bı sekılde dogar
Aldır mı diyeyim kusura bakmayın ama o gunahın vebaline asla girmem.Kizlar anne icin ciddi risk var, icerdeki dikisler tam kaynamadigindan 2. Gebelikte acilma yapabiliyor. Siz cildirdiniz mi? Nasil dogur vs dersiniz?
Bebek olmesin, anne mi olum riski altina girsin?Aldır mı diyeyim kusura bakmayın ama o gunahın vebaline asla girmem.