sezeryanda anestezi tercihi

sezeryan da anestezi tercihiniz ?

• epidural

OY: 4 33,3%
  • spinal

OY: 1 8,3%
  • genel

OY: 7 58,3%

• Ankete Katılan
    12

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
merhaba arkadaslar 40+1 günlük olduk bugün. dün mua vardı doktor catı mua yaptı ve hiç acılma olmadıgını hala yukarıda oldugunu söyledi ve bebek biraz büyük normal dogumu beklersek 4 kiloyu gecicek persembe gününe kadar bişey olmassa gel sezeryanla alalım dedi sizce hangi anstezi yöntemi daha ii tecrubesi ve bilgisi olanlar:sm_confused: bana fikir verirmisiniz

spinal sezeryana kolay diyolar.

ben genel anestezi almıştım..

normal dneyebilirsin biraz daha bekle bence....
inş normal olur bebegin.
sezeryan dogumu ben sevemedim. açıkcası......

spinal sezeryana kolay diyolar.

ben genel anestezi almıştım..

normal dneyebilirsin biraz daha bekle bence....
inş normal olur bebegin.
sezeryan dogumu ben sevemedim. açıkcası......

normal douma bebişimin kilosu da uygun olmadıgı için fazla bekletmek istemiyor sanırım 39+1 de 3200 gr falandı 40 ta 3800 3900 civarında dedi bir haftada nasıl degişti anlayamdım:bbo:

canım ben spinal sezeryanla doğum yaptım bende normal taraftarıyım ama spinal anestezi bence genelden daha iyi hiç değilse bebeğinin doğum anını görüyorsun.bana doktorum sabaha kadar 3 litre su ve 3-4 fincan neskafe içersen hiç baş ağrısı çekmezsin dedi dediklerini harfiyen yaptım ne bel ağrısı nede baş ağrısı çekmedim.sakız çiğnersen hemen gaz çıkartırsın sabaha taburcu ederim dedi ertesi sabah taburcu oldum.tabi şöyle birşeyde var genel anestezide yarım saat sonra filan odana çıkıyorsun ben 2 saat sonra yalvararak çıktım çünkü ayaklarımı daha hissedememiştim ama anestesizi genel yapılmadığı için bebek anestezi almamış oldu.genel anesteziden sonra bebek köpürcük çıkarıyor sürekli bizde öyle birşey olmadı nefes alımasıda baya rahattı.birde ameliyat ekipbi baya eğlenceli oluyor merak etme spinal yaparsanda korkmana gerek yok hissetmezsin bişey bir anda olup bitiyor.Allah yardımcın olsun canım.

eftelya çok güzel anlatmışsın... spinal anestezi olanların yorumlarını okudukça içim rahatlıyor... merak ettiğim bir konu var... her hastane yapıyor mu acaba bunu? bilgin var mı?

X