sezeryan yardımm

pelinakin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
45
0
kızlar sezeryandan sonra bu durum normal belki ama çok sıkıldım.bağırsaklarım önceden çok hızlı iken şimdi hiiç çalışmyor.ne yapsam da biraz kendime gelsem gaz sorunumu rezene ile hallettim ama bağırsaklarım hiç çalışmıyor.ne yesem ne içsem de daha rahat çıksam wcy.gülmeyin nolur çok korkuyorum:KK43:

ay canim bi bilgim yok cunku daha doguma 3 hafta var
bende sezeryan olacagim eger oglum donmezse
herkezde oluyormuki bu sorun
simdi bende merak ettim insaallah bi cozum yolu bulursun canim
bizlerede bilgi ver canim
allah sifani versin

sabah aç karına kuru kayısı yiyorum canım ben,peşinede 2 bardak su içiyorum..cok iyi geliyor..onun harici bol sıvı almak gerekiyor..

kızlar sezeryandan sonra bu durum normal belki ama çok sıkıldım.bağırsaklarım önceden çok hızlı iken şimdi hiiç çalışmyor.ne yapsam da biraz kendime gelsem gaz sorunumu rezene ile hallettim ama bağırsaklarım hiç çalışmıyor.ne yesem ne içsem de daha rahat çıksam wcy.gülmeyin nolur çok korkuyorum:KK43:
CANIM gülcek bişey yok kivi ye armut ye doğadan form diye bir çay var oda yardımcın olur.

Hamileliğimin başında 1 ay aynı sorunu yaşamıştım. Bir arkadaşım çok güzel bir formül önerdi. Kuru incirleri ılık suyun içinde 2 saat bekletip aç karnına 2-3 adet ye, üstüne de 2 bardak ılık su iç.. Bende çok işe yaradı.. Hala da bir problemim yok çok şükür..

bende sezeryanla doğum yaptım ama böyle bir sorunum olmadı canım..
kayısı yiyebilirsin ve bol bol sıvı tüketmen lazım sıcak şekerli su da işe yarıyor...

allah interneti icat edenden razı olsun.akşam bir bardak sinameki otu demleyip içtim.sabah tuvalete zor yetiştim.ben bağırsak düğümlenmesinden çok korkmuştum amma allaha çok şükür artık eski formumdayım:) sezeryandan sonra yemeye başladığınız anda hemen sinameki çayı için arkadaşlar tavsiyem size.benim gibi rahatsız olmazsınız :)

sezeryandan sonra bağırsak zedelenmesinden gaz ve şişikinlik olabiliyormuş malesef..bana da doktorum söylemişti.

sezeryandan sonra bir süre(bu süreyi bilmyorum) süt gelmiyormuş.bu süre içinde bebek aç kalırsa ne yapayım.her ihtimale karşı biberon vs.götüreyim mi hastaneye?

sezeryandan sonra bir süre(bu süreyi bilmyorum) süt gelmiyormuş.bu süre içinde bebek aç kalırsa ne yapayım.her ihtimale karşı biberon vs.götüreyim mi hastaneye?

canım bebek hemşireleri veriyorlar gerek kalırsa biberon filan götürmane gerek yok ben götürmedim 3 kere verdiler mama istemediler biberonda. ama gelmiyor diye emzirmeyi bırakma sakın geliyor süt azda olsa bende gelmiyor zannettim sıkıyorum sıkıyorum çıkmıyor hemşire bi sıktı çıktı ben beceremişim hep emzirdim bırakmadım hiç sonra çoğaldı. verselerde mama 3saat sonra emziriyorsun o mışıl mışıl uyuyor karnı doyunca. :1hug:

günde iki kaysı bir elma ve bol bol sebze yemekleri tuketceksiz
dr söylemeştitatlicadiarzu

X