sezeryan ve göbek

benimde bebeğim 6 hafta erken geldi bebişim ters durduğu için sezaryana aldılarr normal dogum istiyordum oysaki ama kısmet olmadı bende 13-15 kilo kadar aldım ama bir ayın içinde hemen hemen hepsini verdim.son 4-5 kilom vardı onuda çoktan verdim bebiişin doymayıp sürekli emmesi çok işe yaradı.şimdi eski kilomdayım.bebiş de 4.ayına girdi.göbiş derseniz varla yok arasında bişey.:)

benim bebiş 6 aylık oldu sadece 4 kilo fazlam var göbeğimde çok az eskisi gibi nerdeyse.sezeryandan sonra kalıyo diyolar ama normal doğumda da kalıyo benimle aynı zamanda norml doğum yapan arkadaşım var onun göbeği maşallah yani bense sezeryanım göbeğim yok doğumdan 4 gün sonra korse giydim onun da etkisi olabilir

arkadaşlar size bir sorum olacak.ben bazen eski tip korselerden kullanıyorum çünkü göbeği en iyi o toparlıyor.ancak,benim sorunum korse taktığım günlerde müthiş bir mide ağrısı oluyor.korse sanki midemde baskı yapıyor.tam şu anda da çok ciddi bir mide ağrısı yaşıyorum.bu durumla karşılaşanınız var mı?

korseyle ben de aynı sorunu yaşıyorum.
bir süre sonra dehşet ve rahatsız edici bir mide ağrısı.
hamilelik öncesi bi ara kullanmıştım.
şimdi hala cesaretim yok kullanmaya.

bir de en erken ne zaman kullanmak iyi olur bu korseyi sezeryandan sonra.
doktor sarmaya başlayabilirsin demişti 5. gün ama ben korkuyorum doğrusu..:bbo:

dediğim gibi ben 4. günümde kullandım ve hiç bir problemle karşılaşmadım

korseyi bilmem ama,canım.madem ki,canını yakıyor. çarşaf sar veya dar bi tayt giy.ben de bu yöntemleri daha önce uygulasaymışım.benim ki çok geç kaldı artık,kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum.ben 9 ay önce doğum yaptım,doğumdan bir hafta sonra korse takmaya başladım.yaklaşık bir ay kullandım zar zor.sonra iyice rahatsız edince hiçbirşey yapmıcam diye vazgeçtimsüprizzzzz.şimdi bazen tayt giyiyorum pantolonun altına çok iyi toparlıyor ve de rahatsız etmiyor:1rolleyes:.tavsiye ederim.

bravo sana arkadaşım.baya giymişsindir herhalde korseyi.ben bir ara mekik çekiyordum onu da bıraktım.sabah kalktığımda göbeğim küçük oluyor,yemek yediğimde neredeyse göğüslerime değecekkafamçokkarıştıuyguladığın başka yöntemler var mı canım,küçük bir göbek için dinlemeye hazırım.

10. günde korse giymeye basladım. şimdilik iyi gidiyor.
ama geceleri çıkartıyorum.,
cok bunaltıyor cunkü.
inş kısa zamanda toparlanır göbeğim.
mekik çekmeye falan ne zaman baslamalıyım sizce?
40ından sonra mı:uhm:

Son düzenleme:
slm kızlar ben normal dogum yaptım 33 gunlık olduk bıraz göbek kaldı korsede gıydım ama işe yaramadı sardımda boş bunlar zaten çunku ilk dogumda bende hıç gobek kalmadı hıç bırseyde yapmadım ama 2. dogummum bu sardımda korsede gıydım genede kaldı insallah erıtebılırım çok gıcık duruyor ne gıysem yakışmıyor.

görenler göbek gitmiş diyo ama bana göre hala var
korseyi 5 ayından sonra giydim hep toparlasın diye gögüs altıma kadar geliyodu valla

ben de parafinli korse almıştım doğumdan 45 gün sonra...işe başlamadan inceleyim istedim.. iki ayda iki beden reklamı vardı..ama alanya sıcağında mümkün mü giyinmek..15 gün giyindim bir faydasını görmedim ben de bir daha giyinmedim..göbek hala var..bebiş 7 aylık oldu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…