• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan ve göbek

benimde yapıştırma tekniği ile oldu, ama üç gün korkumdan bakamadım dikiş yerine, üçgün sonra da banyo yaptım, şimdi sadece belli belirsiz izi var, zamanla daha da azalır, ama korse falan sarmadım en azından bir hafta daha bekleyeyim diyorum, arada dikiş yerleri acıyor

merhaba heb3579
sanırım sezeryan ile doğum yapmışsın .Allah Analı babalı büyütsün inşallah bebişini.bende sezeryan doğum gerçekleştireceğim ve biraz korkuyorum tabi :)
internetten durmadan okuyorum araştırıyorum ve bilgi ediniyorum ama bide senden sezeryan ameliyatının kısaca asamalarını anlatmanı rica edeyim dedimyardımcı olursan cok sevinirim .şimdiden teşekkürler.

bende sezeryan oldum doktoruma korseyi sordum kullanma ic dikisler yapisabilir yapisiklik olabilir dedi bende kullanmadim

merhaba heb3579
sanırım sezeryan ile doğum yapmışsın .Allah Analı babalı büyütsün inşallah bebişini.bende sezeryan doğum gerçekleştireceğim ve biraz korkuyorum tabi :)
internetten durmadan okuyorum araştırıyorum ve bilgi ediniyorum ama bide senden sezeryan ameliyatının kısaca asamalarını anlatmanı rica edeyim dedimyardımcı olursan cok sevinirim .şimdiden teşekkürler.

canım öncelikle korkmamanı tavsiye ederim fazla da okuma bence, çünkü okuyup araştırdıkça daha çok korkuyor insan, ben ilk doğumunu normal ikinciyi sezeryan yaptım, ama sezeryanda daha rahat ettiğimi söyleyebilirm ama bu kişiden kişiye değişir, çünkü ilk doğumum çok dikişli olmuştu,sezeryandan bir farkı yoktu canım, 10 gün oturamadım, sezeryanda öyle bir problem olmadı, sadece doğumdan 12 saat sonra ilk kalkış biraz zor oldu o da normal 12 saat kıpırdamadan yatınca kalkması zor oluyor, sonra saat başı yürütüyorlar canım, her kalkışta daha iyi oluyorsun, mümkün olduğunca yürüyeceksin ki gazın çıksın, bağırsakların çalışsın, zaten gazın çıkmadan hastaneden çıkarmıyorlar, ben o gece hiç yatmadım diyeblirm sürekli yürüdüm ve ertesi gün çok rahat ettim, biraz canın sert olacak, sonra rahat etmek için, ertesi gün üç saat yolculukla evime geldim, ve hiç yatmadım, evde kayanan kayınpeder vardı, onların yanında fazla yatamadım, şimdi çok iyiyim hiçbir sorunum yok, ben rahat ettim ama kişiden kişiye değişir canım, sonuçta bir ameliyat çünkü, şimdiden allah yardımcın olsun canım, umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

10 ocakta doğum yaptım eski kiloma 1,5-2 kilo kaldı göbeğim ise epey azaldı sezeryan diye hep çekiniyordum göbeğim kalır mı diye ama biraz mekikle hallolur diye düşünüyorum

Allah Ananli Babali Büyütsün Cnm Peki Hamileliğe Toplam Kaç Kilo Ile Başladin Kaç Kilo Aldin. Yani 1,5 Kilon Kalmiş. Nasil Oldu Bu Iş.

Allah Ananli Babali Büyütsün Cnm Peki Hamileliğe Toplam Kaç Kilo Ile Başladin Kaç Kilo Aldin. Yani 1,5 Kilon Kalmiş. Nasil Oldu Bu Iş.

Canım ben 61 kilo ile başladım 71 ile bitirdim doğumdan hemen sonra 7 kilo gitti zaten özel hiçbir şey yapmadım

canım merhaba bende sezeryanla doğum yaptım ama göbeğim kalmadı hemde hiç görenler inanmıyor doğum yaptığıma inşallah sizlerinde öyle olur

70 ile başladım 91 ile bitirdim 21 kilo. sezeryanla doğum yaptım 5 gün oldu 9 kilo vermişim bile özel bişi yapmıyorum yani kendimi kasmıyorum nedense iştahım azaldı zaten bir kase çorba 2 kaşık yemekle doyuyorum bol bol susadığım için su içiyorum herhalde onun büyük bir yararı var bide yürürken yanlardan karnım sallanıyor gibi oluyordu çok rahatsız oldum normal tayt giydim rahatladım sallanmıyor düz tutuyor. bakalım 70 e bir düşeyim zaten bir 10 kilo daha vermeyi(60 a inmeyi) düşünüyordum bu gidişlede düşerim gibime geliyor..

Evet canım aynısı bende de oluyordu üzerimdeki t-shirt sırılsıklam olyordu 2-3 gündür terleme olayı epey azaldı

ya arkadaşlar benimde bir sorum olacak sezeryan olan arkadaşlarımıza özellikle benim dikişin üzerinden su topladı sizde oldu mu doktor çok oturmaktan dedi devamlı yatcakmışım bide sabah akşam 5 dk buz koyacakmışım 1 - 2 gün uygulasam 3. gün yapamıyorum zaten bebekle ilgilenmekten uzanılamıyor uyuduğu zamanda iş yapıyorum hiç yatamıyorum yani başka bir yolunu bilen varmı bu su nasıl geçecek???

yaa bende sezeryan oldumda benım dıkısın ustunde de bı agrı var ama dok. falan sormadım belkı benımkıde su toplamasıdır gıdınce soruyum acıyo bırde şiş hafiften dikişin üstü benim işimde pc den yapıyorum ve sürekli oturur vaziyetteyim sana haber veirim öğğrenince bebişine iyi bak

benim şişlik azaldı ama hala var zamanla geçer dediler hep ovalamamız lazımmış masaj yapmamız lazımmış .. ben eski kiloma da döndüm 21 kilo almıştım 21 inide verdim bu gidişle daha da verecem gibi görünüyor emzirmeler sağolsun :D :D :D bir arkadaşım 6 ay emzirebilmiş ondan sonra bebeği almamış memeyi (ek gıdaları biraz fazla vermiş kayınvalidesi. dolayısıyla da karnı doyan bebek almamış memeyi unutmuş) öyle olduğu halde hamilelikte 18 kilo almış 30 kilo vermişş. bu emzirme ne kadar güzel bişi emzirin bol bol emzirin hem bebeğe hem size yarar :D :D :D :D :D :D

canım bende epidürel sezeryan yaptım ama hiç göbeğim yok.sanırım tamamen vücut yapısına bağlı annelerimizin çoğu normal yapmış ama hepsi göbekli

a.s. evet maglesef kalıyor ben de 19.01.2006 yılında kızımı dünyaya getirdim şimdi spora gidiyorum eritmek için hala göbeğim var inşallah eriticeğim şekerim. şimdi çok tatlıya ağırlık verme daha çok sebze ve meyve muz az yemeğe dikat et ve bol bol elinden geldikçe yani kendini çok fazla zorlamadan mekik çekmeye çalış zamanla o göbeğin eriyeceğinden enim olabilirsin :teselli::nazar: birde bol su iç asıl süt yapıcı sudur sudan sakın vaz geçme tatlım:dance:

[zayıflasamda bu göbek gitmiyo sezeryan göbegi diyolar normal dogumdan iki kat fazla kalıyo sezeryanda

bende kızımı sezeryenle doğurdum aslında zyıfken göbüşüm yoktu şimdi 10 kilo aldım halile balkonum var malesefffff

ben sezeryanla doğum yaptım normal doğumdan çok korkuyordum 1. haftadan sonra çok rahat hareket ettim ama karın aynen duruyor gerçi aşırı kilo aldım 20 kilo fazlam vardı şimdi 9 kilo daha fazlam var .moral olarak yıkıntı gibiyim. kızım doğalı 4 aybitti umarım 9 kiloyuda veririm ne yapmam gerek bilmiyorum ....

Back