ben sezeryanla doğum yaptım normal doğumdan çok korkuyordum 1. haftadan sonra çok rahat hareket ettim ama karın aynen duruyor gerçi aşırı kilo aldım 20 kilo fazlam vardı şimdi 9 kilo daha fazlam var .moral olarak yıkıntı gibiyim. kızım doğalı 4 aybitti umarım 9 kiloyuda veririm ne yapmam gerek bilmiyorum ....
merhaba arkadaşlar,bende ocak 29da doğum yaptım ilk zamanlar göbek vardı herkesin alaykonusu olmuştum gelen geçen göbeğimi soruyodu amaartık yoktek sorunum karında sarkan deri peki o derinasıl yada nezaman toparlanır bukonuyu doktoruna soran varmı acaba?ben sormayı unuttum.cvplar için şimdiden teşekkürler
canım bende aynı dertten müzdaribim 58le evlendim 63le hamile kaldım 84.5la dogum yaptım ve malasef sezeryen oldugu için başta fazla hareket edemedim sonrada kilo veremedim neyse şimdi yavaşta olsa vermeye başladım ama çok yavaş gidiyo beni görenlerin a genemi hamilesin laflrına sinir oluyorum ama bu göbegi yok edemedim nasıl gidecek yav bu bilen varsa yardım etsin lütfen denemedik bişey kalmadı senağlamasenağlamanerdeysesenağlamakızlar ben hala anı kilodayım çünkü yediklerime dikkat etmedim 81 üzerinde doğuma girdim 4 ayda 68 e düştüm hala 68 kiloyum dün gece karar verdim dikkat edeceğim ve evlendiğimdeki kiloma döneceğim...
ilk olarak bugün karışım çaylarına başladım..benim vermem çok zorlsaştı çünkü menüsküs başlangıcı ve bel fıtığım var hareket yapmamam gerek şu aralar...
asla pes etmeyeceğim ve vereceğim o zaman vaaaaaay be. dedittireceğim .
çevremdekilerin tavırlarından çok sıkıldım.. aaaa kızı çok zayıf anneye bak diyorlar artık bu lafları onlara yutturacağım...
doğumdan sonra hamur işide kolada, pastada dondurmada herşeyi yedim .
fakat artık frenlemek zorundayım kendimi karnım anormal var ama korse taktım ..karnını sezeryanda temizleyemedikleri içindir diyorlar ama benimki saf kilo insan kendini biliyor....
çooook dertliyim elimden gelse karın yağlarımı aldırırım ama para para para varlığı güzel yokluğu yara .... o kadar açılmam mümkün değil.. kızlar azmedelim hepimizde veririz ben herşeyi yedim buna rağmen böyleyim gerçek kilomun evlendiğimdeki 54 kilo olması için başladım hadi hayırlısı... yanlız hareket gerek ah sağlık ah... ama bu göbeği yeneceğim
vallahi herhalde kimse benim kadar kilo almamıştır hamilelikte.35 kilo alanınız varmı kızlar.83 kilo olmuştum.5 ayda anca 67 kilo oldum göbek olmazmı kalıyo sezaryende.eski vücudundan eser yok sanki başkasının ama yaza kadar vercem inşallah.inşaalllah benim gibi olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?