sezeryan ve göbek

al bende de okadar canım bende diyordum ki bi ben veremedim herhalde kilolarımı çünkü okuyorum yazılanları herkesler eski kılolarına geri dönmüş bile
benim de oğluşum doğalı 4 ay oldu 18 kilo almıştım 12 si gitti üzerimde 6 kilo kaldı ve nefret bi göbüşüm var .sanırım tek çözüm spor ne dersin arkadaşım ???

Evet kızlar artık spora başlamamız gerekiyor benim de göbeğim var tek yol sanırım mekik çekmek

mekik çekmek bacakları karına çekmek bunlar hala sezeryan olan bölgeyi etkiliyor bana yürü dediler.
aah ah kilo mu vereyim artık her evime gelen aaaaaaaaaa 2, mi geliyor karın hiç gitmemiş demez mi evden atasım geliyor bazen hepsini. insanlar kendi eksikliklerini kamufle etmek için karşısındakini eleştirmeye başlıyorlar. moralman sıfırım ama güçlü görünmeye çalışıyorum işte ...ne zor muş arkadaşlar

ben hep normal doğumdan yanayım.tabi o zaman geldiğinde ne olur bilmiyorum.göbek meselaesine gelince sanırım hamilelikte çok fazla kilo almamak en iyisi.aksi halde her türlü göbek kalıyo gibiyerimseniben

benim 4 cocugum var ve sadece birinci normal dogum digerleri sezeryan .ayni yerden kesilip dikildigi icin de haliyle vücut kasilma yapiyor ve göbek disari firliyor tam anlamiyla aldigin kilolari verirsen kalmaz belki ama yaninda göbek kaslarini sikilastiracak egsersizlerde iyi olur

merhaba arkadaşlar,bende ocak 29da doğum yaptım ilk zamanlar göbek vardı herkesin alaykonusu olmuştum gelen geçen göbeğimi soruyodu amaartık yok tek sorunum karında sarkan deri peki o derinasıl yada nezaman toparlanır bukonuyu doktoruna soran varmı acaba?ben sormayı unuttum.cvplar için şimdiden teşekkürler

bende 27 ocak ta doğum yaptım göbek için ne yaptın da yok oldu beni ki duruyor hala kilomu vedim çabucak bebğin kız mı erkekmi allah bağişlasın

teşekkür ederim denizel.ben sezeryan oldum,onun için egzersizleri kırkımçıkmadan yapmamı doktor yasakladı,kırkımçıktıktan sonra şinav çekmeye başladım ama ilk etapta daha hafif egzersizler yaptım.zamanla artırdim sayıyı ve şu an yapabildiğimkadar yapıyorum.çalıştığımiçin zaten zamanım ve enerjimde kalmıyor:bbo: göbekyokama şu karın kaslarmda bir düzelsebenimoğlumoldu peki senin neyin var? allah bağışlasın canım seninkinide

ben sezeryanla doğum yaptım ve 3 ay içinde göbek kalmamıştı
şu anki göbeğim ilaçlardan oluştu her gören sezeryandan kaldığını sanıyor ama alakası yok senağlama

slm kızlar boşyere kafanıza takmayın bende sezeryanla doğum yaptım hemde kendim istredim hiçbir sorun yoktu tam 22 kilo aldım ve 3 ayda hepsini verdim oğlum şimdi 3 yaşında göbek falan kalmıyor ama kilo almaya başlarsan ilk önce göbekten alıyorsun

kızlar ben hala anı kilodayım çünkü yediklerime dikkat etmedim 81 üzerinde doğuma girdim 4 ayda 68 e düştüm hala 68 kiloyum dün gece karar verdim dikkat edeceğim ve evlendiğimdeki kiloma döneceğim...

ilk olarak bugün karışım çaylarına başladım..benim vermem çok zorlsaştı çünkü menüsküs başlangıcı ve bel fıtığım var hareket yapmamam gerek şu aralar...

asla pes etmeyeceğim ve vereceğim o zaman vaaaaaay be. dedittireceğim .

çevremdekilerin tavırlarından çok sıkıldım.. aaaa kızı çok zayıf anneye bak diyorlar artık bu lafları onlara yutturacağım...

doğumdan sonra hamur işide kolada, pastada dondurmada herşeyi yedim .

fakat artık frenlemek zorundayım kendimi karnım anormal var ama korse taktım ..karnını sezeryanda temizleyemedikleri içindir diyorlar ama benimki saf kilo insan kendini biliyor....

çooook dertliyim elimden gelse karın yağlarımı aldırırım ama para para para varlığı güzel yokluğu yara .... o kadar açılmam mümkün değil.. kızlar azmedelim hepimizde veririz ben herşeyi yedim buna rağmen böyleyim gerçek kilomun evlendiğimdeki 54 kilo olması için başladım hadi hayırlısı... yanlız hareket gerek ah sağlık ah... ama bu göbeği yeneceğim

canım bende aynı dertten müzdaribim 58le evlendim 63le hamile kaldım 84.5la dogum yaptım ve malasef sezeryen oldugu için başta fazla hareket edemedim sonrada kilo veremedim neyse şimdi yavaşta olsa vermeye başladım ama çok yavaş gidiyo beni görenlerin a genemi hamilesin laflrına sinir oluyorum ama bu göbegi yok edemedim nasıl gidecek yav bu bilen varsa yardım etsin lütfen denemedik bişey kalmadı senağlamasenağlamanerdeysesenağlama

valla canım iki sezeryan arka arkaya oldum kesınlıkle göbegım kalmadı suanda 50 kıloyum bebegımın bırı 2.5 bırı 1.5 yasında

Merhabalar bende sezeryanla doğum yaptım. 48 le hamile kaldım,69 la doğum yaptım ,Doğum sonrası kilom 60 tı .28 günlük anneyim kiloda değişiklik yok.Eşim bi tanesini içeride unuttular heralde diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

70kiloyla doğum yaptım,50 kiloydum hamile kaldığımda
doğumdan 60la çıktım
şimdi elli kiloyum
doğumdan 1 ay sonra eski kiloma
kavuştum,karnım dümdüz ayrıca hiç izde yok doktorum saolsun

ne güzel ya böyle veren arkadaşları görmek hele karınları dümdüz olanları
70 le kaldım hamile 85 le doğurdum 82 le hastaneden çıktım yani sadece 3 kilo deli olmuştum böyel 10 kilo vernelere şaşıyorum ya
martta doğum yaptım şu an 61 im evet 9 kiloda aşağı indim çok çok mutluyum bu durumdan ama gelin görün ki karnım hala var özellikle göbek deliğim altı 7 cm daha fazla şiş nasıl idecek bilmiyorum
her gün düzenli sporda yapıyormu yediklerime dikkat ediyorum yok yok gitmiyor yapıştı kaldı sanki

vallahi herhalde kimse benim kadar kilo almamıştır hamilelikte.35 kilo alanınız varmı kızlar.83 kilo olmuştum.5 ayda anca 67 kilo oldum göbek olmazmı kalıyo sezaryende.eski vücudundan eser yok sanki başkasının ama yaza kadar vercem inşallah.inşaalllah benim gibi olmazsın

canım masallah 5 ayda baya kilo vermişsin..neler yaptın

1-anneler doğrum sonrası kiloları hızla vermek istiyorsa sık sık bebeklerini emzirmeliler.
2-bol bol su içmeye özen gösterin
3-yeşillikler-meyve sebze-protein ağırlıklı beslenin
4-şekerli godalar ve hamurişlerini daha az tüketin
5-hava koşullarıda uygunsa(bebkte biraz büyüyünce) bebeğinizi arabasına alıp gün içinde 1 saat yürüyün
6-sık sık ama dengeli beslenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…