teşekkürler kızlar cevaplarınız için.Peki genel aneztezi mi yoksa spinal yada epirural mi oldunuz?Spinal yada epidural olduysanız ameliyat anında acı hissediliyor mu?
Ben spinal anestezi oldum. Acı kesinlikle hissemedim. Sonradan baş ağrısı falan filan yapar diyorlar, kesinlikle öyle birşey de olmadı. Bol su içtim. Bebeğim alır almaz bana verdiler orada. İnanır mısın bana yaklaştırdıklarında sustu, ağlaması geçti.teşekkürler kızlar cevaplarınız için.Peki genel aneztezi mi yoksa spinal yada epirural mi oldunuz?Spinal yada epidural olduysanız ameliyat anında acı hissediliyor mu?
genel anestezi oldum doğumdan çıktıktan sonra ilk 15 dk. içinde yatağıma alınıp karnıma kum torbası konuldu başta acı verse de 5-6 saat sonra almalarını istemedim çok rahatlattı beni. sonra bebeğim geldi uyur uyanık emzirebildim. 6 saat kadar kendimde değildim sonra ayağa kalktım ,yemeğimi yedim lavaboya gidebildim. v.s. 1 ay ağrıkesici kullandım 15 gün sonra dikişlerime rağmen rahat hareket etmeye ,öksürüp gülebilmeye başladım. 1,5 yılda dikişlerimin uyuşukluğu geçti (lazerdi) herşeye rağmen bebeğim için değerdi. ama 1 şansım daha olsaydı normal doğum yapardım.
kusura bakmayın bilmeyince sormak istedim.. karına neden kum torbası koyuyorlar..
bazılarından da ameliyattan sonra kesik yapılan bölgeye hemşlirelerin bastırdıklarını duydum.Bastırarak kanın akmasını sağlıyorlarmış.Böyle birşey yaşayan var mı?Kötü olsa gerek(
kusura bakmayın bilmeyince sormak istedim.. karına neden kum torbası koyuyorlar..
bazılarından da ameliyattan sonra kesik yapılan bölgeye hemşlirelerin bastırdıklarını duydum.Bastırarak kanın akmasını sağlıyorlarmış.Böyle birşey yaşayan var mı?Kötü olsa gerek(
Hayır bana hiç öyle birşey yapmadılar, sonda bile takılmadı bana[
aa ne güzel ben sondadan korkuyorum ya hatta dr.bir teklif etmeyi düşünüyorum takmasak olur mu diye.Peki sonda olmayınca naptın canım?
Hayır bana hiç öyle birşey yapmadılar, sonda bile takılmadı bana[
aa ne güzel ben sondadan korkuyorum ya hatta dr.bir teklif etmeyi düşünüyorum takmasak olur mu diye.Peki sonda olmayınca naptın canım?[/QUOTE
Uyuşukluğum geçince hep kalktım wc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?