- 8 Kasım 2023
- 14
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi cokyenianne63
Sezeryan olalı daha 5 gün oluyor ve belki de biraz aceleci davranıyor olabilirim ama tam iyileşme ne zaman oluyor deneyimli annelerden öğrenmek istedim. Her insanın bünyesi farklı ve iyileşme süreçleri de çok farklı olabiliyor biliyorum ama hemen ayağa kalktım, korkulacak bir şey yokmuş tarzı yorum yapanları da görünce dedim ki bir ben mi zorlanıyorum acaba...
Evde pansuman yapiyorum, iki gündür hafif akinti var gibi oldu, bu normal mi; kasık ağrıları oluyor aynı adet sancısı gibi ve icerde öyle bir gaz var ki resmen doğum yapmamışım da bebek hayal hareket ediyormuş gibi geliyor. Tam oturamıyorum, eğilemiyorum, bebeği göğsüme koyup emziremiyorum ağrılardan dolayı. O yüzden lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın ki yalnız olmadığımı ve bunların çabuk geçeceğini bileyim
Evde pansuman yapiyorum, iki gündür hafif akinti var gibi oldu, bu normal mi; kasık ağrıları oluyor aynı adet sancısı gibi ve icerde öyle bir gaz var ki resmen doğum yapmamışım da bebek hayal hareket ediyormuş gibi geliyor. Tam oturamıyorum, eğilemiyorum, bebeği göğsüme koyup emziremiyorum ağrılardan dolayı. O yüzden lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın ki yalnız olmadığımı ve bunların çabuk geçeceğini bileyim