• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrası ses kısıklığı

nur355

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
921
251
23
Kızlar doğum yapalı bir ay olacak sesim hala kısık normal gelmiyor bana sizce doğumla ne ilgisi olabilir ki çok saçma

Belki ondan olabilir, benim spinaldi. Uyuturkenvç ve uyandırırken hava tarzı bişey verdilerse o yapmıştır 🤷‍♀️
Uyuyunca burnuma bi şey tuttular oksijeni burdan alacaksın dediler siyah bir şeydi doktora neden geçmediğini sorduğumda da boğazın dar dedi ondan dedi boğaza bi şey mi takılıyor hiç bilmiyorum artık ne yaşadım orda Allah bilir

Uyuyunca burnuma bi şey tuttular oksijeni burdan alacaksın dediler siyah bir şeydi doktora neden geçmediğini sorduğumda da boğazın dar dedi ondan dedi boğaza bi şey mi takılıyor hiç bilmiyorum artık ne yaşadım orda Allah bilir
Genel anestezide boğaza bir şey sokuyorlar başta biraz hortum indirmek için diye biliyorum o tahriş etmiş olabilir doktorunuza sorun. Ben başka bir ameliyat olmuştum doktor ameliyat sonrası boğaz ağrın olabilir demişti

Back
X