15 gun once sezeryanla dogum yaptim..
dogumdan sonra fizik doktoru da gelip gordu
kesinlikle kum torbasi yok dedi... karin kaslarini tembellestirir dedi
simdilik gobegi ice cekme hareketini yap
1 aydan sonra da yarim mekik cek dedi
sağol canım önerilerin için. her görenin hamile misin diye sormasından sıkıntı geldi de bu koca göbekle...
bende yeni sezeryan oldum hala hamile gibiyim her gören kocaman bi aaaaa çekip defalarca karnımın ne kadar büyük kaldığını söylüyor bende artık çaresiz bi kaç ay sonra tekrar doğuracağımı söylüyorum( mafoldumben
arkadaşlar siz kaç kilo aldınız acaba nasıl bu kadar kalabiliyor anlamadım ki?bende sezeryan oldum çevremde de var ama hiç öyle bahsettiğiniz gibi göbek kaldı diyen görmedim ben.bu işte bir gariplik var bence öyle hamile gibi kalması normalmi?mesela ben doğumdan 1 hafta sonra bebeğimi hastaneye işitme testi için götürdüğümde bebeğin annesi kim dedi hemşire ,benim deyince şaşırmıştı hiç doğum yapmış gibi görünmüyosun demişti.şimdi kızım 2 yaşına girecek karnım eski halini tam olarak almadı çünkü ne diyet nede spor yaptımçok hafif var.size sadece şunu söyleyebilirim eğer sorun aşırı yağlanma değilse sarkma ise ortalama 1 yıl içinde karın kendi kendini topluyor hiçbirşey yapmasanız hatta benim gibi aşırı yemek yeseniz bile sarkma diye bişey kalmaz.
offf,benim de karnım hem sarkık hem de mayalı hamur gibi.artık tahammül edemiyorum.Kızlar bu böyle olmayacak.hep birlikte bir bacak kaldırma egzersizi yapalım.herkes günde 20-30 kere yapsın,birbirimize destek olalım.çok zor hareketler ama yarım saatimizi almaz.tek başına zor ama birlikte başarabiliriz.en azından 2-3 ay deneyelim.
sezeryan yapmış ama karnı dümdüz olan kimse yokmu aranızda ya?ben çok merak ediyorum bunu benim pek karnım yok ama dümdüz değil3 gündür egzersize başladım bakalım dümdüz olacakmı:44:umut varmı sizce olabilirmi bu mümkünmü?bu arada sarkma,buruşma,çatlak gibi hiçbirşey yok sadece ayva göbek diye tabir edilen hafif göbeğim var yani ama sezeryanlı olanla normal doğum yapan kişinin karnı illaki değişiyormu yoksa bu bizim elimizdemi onu çözemiyorum ben:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?