• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrası regl

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Arkadaşlar 9 Şubatta (40+6) spinal anestezi ile sezeryan oldum. İlk günler haliyle kanama oldu bi kaç gün ama hâlâ asıl kanamam gelmedi. Bazılarının 6 ay gelmediği olmuş. Daha erken olan var mı? :110:

Bnm de tanidigim kisiler de 7 ay falan olmayan var bn de 18 kasimda dogum yaptim sezeryanla 7 hafta kadar dogum sonrasi kanama gordum kanamam bittikten 3-4 gun sonra da ilk adet kanamam oldu yine eskisi gibi her ay duzenli olarak oluyor.

Bnm annem de hemen gormus adetini sanirim boyle seyler genetik..

kızım bu ayin 10 unda bir yaşında olacak bende hala adet olmadım

Her bebeğinde 1.5 yıl adet görmeyen bir kaç çocuk annesi hastalarım oldu. Süt koruyor diye korunmasız ilişkiye girmeyin, mutlaka korunun.

Benim ilk 40 gun azalarak devam eden kanamam oldu. O bittikten 5 gun sonra adet oldum. 2 hafta sonra bir daha adet oldum. Benim bunye de kafayi yedi heralde :)

Ben de 26 ocak 2017 de sezaryen ile bebegimi kucagima aldim, doktorum 1 yila kadar normal dedi olmazsan endise etme demisti. Ama tabi bir cahillik yapmamak icin 40. Gunumden sonra dogum kontrok hapina basladim(anne sutune etki etmeyenlerden ) ama dun geceden bedi sancim var , belim agriyor ama pek emin olamadim. Ev degistik kaç gundue kosusturuyorduk belki de ondandir ama ben de beklemedeyim..:eek:

ilk regli oglum 10 aylikken oldum.

herhangi bi sorun var mi diye kontrole gittigimde doktor "emzirirken 2 sene boyunca regl olmayanlar var, endiseye gerek yok" demisti.

Benim ilk 40 gun azalarak devam eden kanamam oldu. O bittikten 5 gun sonra adet oldum. 2 hafta sonra bir daha adet oldum. Benim bunye de kafayi yedi heralde :)
5gün sonra olduğun adet değildir cnm ona kırk sonu derler eskiler bende öyle oldum çünkü adet sandım aşılmadır kanamam 2 gün önce oldu yani Doğumdan 3 ay sonra

5gün sonra olduğun adet değildir cnm ona kırk sonu derler eskiler bende öyle oldum çünkü adet sandım aşılmadır kanamam 2 gün önce oldu yani Doğumdan 3 ay sonra
Aynen dediğin gibiymiş. Asıl adetim o kanamadan 15 gün sonra olanmış düzenli oluyorum artık

Back
X