• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan sonrası koca göbekk :(

güle güle büyüt bebeğini canım ben 24 kilo aldım ve 1 sene içinde 26 kilo verdim göbek kalyo maalesef ben ne kadar da eski kiloma düşssem genişlemiş gibi oluyorsun ayrıca bol bol emzir kilo gitmesine yardımcı diyet yapmana gerek yok vermişsin zaten geri kalanıda gider önemli olan emzirmeyi kestikten sonra dikkat et ben maalesef 1 sene içinde 8 kiloya yakın aldım aynaya bakınca sinirleniyorum göbeğim kaç kat oluyo :)) yapacak bişe yok ben spor yapayım dedim ama 2 mekik çekince karnıma ağrı giriyordu hiç yapmadım.

güle güle büyüt bebeğini canım ben 24 kilo aldım ve 1 sene içinde 26 kilo verdim göbek kalyo maalesef ben ne kadar da eski kiloma düşssem genişlemiş gibi oluyorsun ayrıca bol bol emzir kilo gitmesine yardımcı diyet yapmana gerek yok vermişsin zaten geri kalanıda gider önemli olan emzirmeyi kestikten sonra dikkat et ben maalesef 1 sene içinde 8 kiloya yakın aldım aynaya bakınca sinirleniyorum göbeğim kaç kat oluyo :)) yapacak bişe yok ben spor yapayım dedim ama 2 mekik çekince karnıma ağrı giriyordu hiç yapmadım.

sağol canım hepimiz sağlıkla büyütelim bebişlerimizi.
vallaa hiç gitmeyecekmiş gibi geliyo kilolar ama bakalım. maşallah iştahlıyım da kilo alıcam diye korkuyorumvallaha :D

ben normal doğum yaptım
aradan 7buçuk ay geçti ve hala göbeğim hamile gibi duruyo.emzirme derseniz emzirdim gerçi artık sağarak veriyorum.ama o da aynı şey sonuçta.
çok üzülüyorum göbeğim çok kötü görünüyoru.47 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 52yim kilomdan menmunum ama göbeğim mahfediyor beni.sporada başladım ama ne fayda.

valla sporla gıdıyo arkadaşalr.ben ılk hamılelığimde 21 kg aldım ve sezeryanla doğum yaptım.doğumdan yaklaşık 8 ay sonra platese başladım ve göbnek möbek kalmadı.bu arada 1 yıl içinde tum kıloyu gerı verdım.şimdi 2.ye hamıleyım bu sefer durumum ne olur bılmıyorum.2.den sonra göbek kalıyo dıyolar.bu sefer spora daha çabuk başlıycam bakalım inşallah kalmaz.

valla sporla gıdıyo arkadaşalr.ben ılk hamılelığimde 21 kg aldım ve sezeryanla doğum yaptım.doğumdan yaklaşık 8 ay sonra platese başladım ve göbnek möbek kalmadı.bu arada 1 yıl içinde tum kıloyu gerı verdım.şimdi 2.ye hamıleyım bu sefer durumum ne olur bılmıyorum.2.den sonra göbek kalıyo dıyolar.bu sefer spora daha çabuk başlıycam bakalım inşallah kalmaz.

Seninkide hamile karnı gibimiydi?benimki gergin ici dolu gibi.tam bir hamile karnı gibi.gobeginde yag birikmiş gibi durmuyorum 3 aylık hamile gibi duruyorum.haftasonu doktora kontrole gittim.benimle aynı gün dogum yapan bir bayan vardı onun gobeginde yag gibi halka seklinde bir katman vardı.benimki öyle degilki hamile gobegi gibi.elle tutulmuyor.spor ise yararmi bu durumda?zamanla inermiki?bolgesel zayıflama araştırıyorum.niyetle görüşmeye gidicez.ucretsiz analiz yapıyor doktor.enazindan fikir olur.plates kursunami gidiyorsun yoksa evdemi yapıyorsun?

ben evde yapıyordum platesi.ama benım karnım öyle sert değildi.içi boşalmış gibiydi:(( sarkık kat kat.üzülme karıcım gıdecek dıoydu eşim hep ama aynada kendıme bakmak ıstemıyordum.şimdi öyle kalmayacağını bıldığım için içim daha rahat.ama karnı yok eden tek bişey var o da mekık ve karın hareketlerı.ebru şallı henuz pıyasaya çıkarmadı ama çekımı bıttı karın dvd si yaptı.bence pıyasaya çıkar çıkmaz ondan al bı tane.

oğlum şuan 8 aylık oldu normalde göbek kalmadı ama yemek yedikten sonra çıkıyor malesef

herkese merhabalar.
10 gün önce sezeryanla aldım oğluşumu kucağıma. hamileliğimde aldığım 18 kilonun 10 u hala benimle ve 5-6 aylık hamile gibi görünüyorum.:43:
hiç geçmicek gibi normal mi bu kadar göbeğimin olması ?

ben sezeryanla dogum yapalı 11 ay gecti bende senin gibi göbegimin hiç gitmeyecegini düşünüyordum 50.5 kilo ile hamile kaldım 64 kiloyla dogum yaptım eve geldiğimde 60 kiloydum internette kitapta yazan plesenta,amniyon sıvısı birde bebeğin agırlıgı vs... gidince daha cok kilo vereceğimi düşünürken oglum 2.970 dogmasına ragmen ben sadece 4 kilo vermiştim kabus gibiydi ama inanki hiç kafaya takılacak seyler değilmiş sen şimdi sadece bebeğinin keyfini cıkar hiç usanmadan bebeğini emzir emzirmek bebeğinin saglığı acısından basta olarak sanada süper kilo verdirecek ve rahmiinin hızlı bir sekilde toparlanıp eski haline dönmesini sağlıyacak 1 sene sonra bir bakacaksın ki bosuna kafana takmışsın
ben şimdi 48 kiloyum haydut oğlum sağolsun bana yemek yemeye bile fırsat vermiyor hergün gezdiriyorum bebeğimi onun sayesinde yürüyüş yapmaya baslamıs oldum göbeğime gelince benim göbeğim biraz kaldı ama ben evlenirken 46 kiloydum ve yine göbeğim vardı yani bizde göbek kalıtımsal spor yapmadan gidecek gibi değil şimdi bebeğim hala sürekli emdigi için bırakamıyorum seneyede spora giderim olur biter
sana bebeğinle sağlıklı günler diliyorum

merhaba canım
bende sezeryanla doğum yaptım 11 ay önce toplamda 18 kilo aldım gebelik öncesi çok zayıftım
doğumdan eve geldiğimde 8 kilosu gitmişti sadece 10 kilo kalmıştı oda bende kötü durmuyodu evet sadece karın vardı
hiç takmadım çünkü 9 ayda şişen karnımın hemencik gitmesini beklemek kendime haksızlık olurdu sonra sıksık kızımı emzirdim
kızım 2 aylıkken işe başladım kimse inanamadı doğum yaptığıma ayva göbeğim vardı sadece am şunu itiraf etmeliyim
emziriyorum die homili gırtlak yemedim ne kadar yiyosam o kadar yedim ve ben ilk ayağa kaldırıldıktan sonra hiç yatmadım dikişim bile kanadı
çünkü kayınvaldiem bebeğime sürekli kocakarı uyfgulamaları yapmak istiyodu tuzlamak gibi meselaa neyseee hiç takmaaa senin stresin bebeğe yansır bol bol onu izle çok çabuk büyüyorlar walla ben hamileleğimi bile çok özledim bebeğini güle güle büyüt

Back