sezeryan sonrası koca göbekk :(

biraz sabretmeniz gerekiyor kızlar
bende doğumdan sonra 54 e düştüm.4 kilo hiçbişey gibi görünüyor.ama sanırsınız ki 54 kilo değilde 60 kiloyum.daha
fazlam var sanki.sezeryandan dolayı şişlik oluyor.doğumdan bir ay sonra birde tam 3 ay sonra bi şişliğim indi ki sormayın
ozaman anladım kilo değilde şişlik olduğunu.yani özetle daha şişleriniz inecek
benimde göbeğim dümdüz gibi ama akşama doğru hafif çıkıyor.kıyafetle anlaşılmıyor
sezeryan normal doğum farketmez herkeste okadarcık oluyor.
sünmüş gibi,oda sporla sıkılaşacak sanırım

Bende doğum yapalı tam 8 ay oldu,ama hala şişman bir kadınım. Moralimi bozmamak için basküle bile çıkmıyorum. Artık bu göbekten kurtulmak istiyorum lütfen bana yardım edin((((

Canım senin sislik dediğin gobektemiydi yoksa vücudun genel olarak ödemi mı?nasil bir sislik benimki bildigin hamile gobegi seklinde

Son düzenleme:
Canım senin sislik dediğin gobektemiydi yoksa vücudun genel olarak ödemi mı?nasil bir sislik benimki bildigin hamile gobegi seklinde
bende fazla göbek yoktu canım,daha doğrusu hamileyken bile küçüktü.doğumdan sonra daha da az kaldı.
benim farkettiğim özellikle baldırlarda ve göbek çevresinde oldu.yani doğumdan önce giydiğim bol pantolonlarım
doğumdan sonra dar geliyordu baldır kısımları.doğumdan tam 3 ay sonra göbek,basen,baldır kısmındaki şişlikler indi.
gözle görülür derecede.1 kilom gitmişti ama sanırsın 5-6 kilo birden gitti.sonra 6.ayda regl oldum.regl ile birlikte her ay kilom düşmeye başladı.

Benim tam tersi.sadece gobek sis dürüyor.belimde hiç bişey yok.gobek deliği etrafı top konulmuş gibi duruyor.hafttaya doktor kontrolum var.sorucam ama kesin zamanla gecer dicek.ama me kadar zamanda:)şimdi ise başlayınca kıyafet sorun olucam bide üstüne göbeğin kalmış yorumları cabası:)Benim sütümde az kalorilerde gitmiyordur.

Canım kaç aylık oldu ki?
belim derken simitlerim vardı yanlarda.hele dar kot giyince yandan pırtlıyordu.
bide dediğim gibi baldırlarım koca koca duruyordu :26:
emzirdikçe regl oldukça pıt pıt indi hepsi.yani diyorum ya sadece 54-53 kiloydum ama hiç öyle gibi durmuyordu.
yürüyüş yapmaya çalış.ben çok bunalmıştım eşim eve gelince markete vs ben gidiyordum.hem spor olsun
hemde rahatlamak için.

valla ben hamileliğime kadar tabir i caizse elektrik direği mimarisinde bi kadındım, 64 kiloyla hamile kaldım. hamileliğimde genellikle basen toto bölgesinden kilo aldım, pek büyük bi göbeğim yoktu
77 ile doğuma girdim, doğum sonrası 70 oldum...lohusalık sonrası adet görmeme başlamama rağmen vücudumun ödemininin inmesi 3 ayı buldu ama bu 3 ay zarfında kilo veremedim, kızım da neredeyse hiç emmedi maalesef..
ekim ayında jinekoloğumun şişmanlık temalı fırçalarından hırsla, açlık sınırında diyet ( kesinlikel önermem hee...benim kendi deliliğim bu ) ve haftada 7 gün kas egzersiz+aerobikle 1,5 ayda 8 kilo verip 2 beden de inceldim çok şükür...belim basenim totom hiçbişeyim kalmadı maşallah ve fakat göbek duruyo az da olsa...
sonuç itibariyle sezaryen olduğum için kendime 1 sene kadar süre tanıdım göbek için. zayıflamadan önce de özellikle göbek egzersizi yapmıyodum yağlar kasa dönüşür vb diye...tartıda 62 yi görünce mekik ve pilatese hız verdim bakalım ne kadar sürede sonuç alacam...

diğer arkadaşların da bahsettiği gibi zaman lazım, sabır lazım...accuk da spor ve diyet de lazım...

Cumartesi 40 gün olucak canım.ama hastane den geldigimden bu yana gobelin hep ayni duruyor.benimde belimde hic yag yok Elle bile tutulmuyor.oyle oluncada gobek top gibi cikti.hamileyken buyuktu benim gobegim.disariya hic cikamiyorum oglum surekli memede durmak istiyor benden baskasi susturamiyor.sizin Boyle degilmi. Hep boylemi gidicek yapisik yasiyoruz.

tam 4 ay yapışık gezdik.
benim kadar değildir.benimki sabahtan akşama kadar memedeydi.gündüz uykusu yoktu.yatırdıktan 5-10 dakika sonra ağlıyordu.
meğersi sünnet olması gerekiyormuş.ondan durmuyormuş.ama sonuçta 4 ay yapışık gezdik.bitek memede susuyordu.
2-3 aydan sonra ise napıp ne edip 10 dakikada olsa çıkıyordum.eşim kucağında gezdiriyordu ben gelene kadar.iki yolu uzatıp markete ordan eve...sende zaman yaratmalısın
valla canım o göbek daha sonra yayılıyor.en azından ben hamilelik öncesi pantolonlarımı giydiğimde(ben hemen giydim doğumdan sonra da içine girebildim).etler yana doğru gidiyordu.eşortmanla durunca problem yok
yanlar sıpsıkı
ama senin çok erken daha.hemen gitmiyor.sık sık emzir.hareket et mutlaka.hamur işi,tatlı,abur cubur da yeme,yediklerine dikkat et.

Bizimkide 2. Gun oldu sunnet:) Ben simdi 57 kiloyum.50 kiloyla hamileyken kaldim.simdi sira 7 kilo vermede:))Seninde ilk zamanda gobek sivrimiydi?ben yayilmasina raziyim:)tabi yayilinca yine sikayet orasi ayri:)

ben doğum yapalı nerdeyse 3 ay olacak hamileyken 13 kilo aldım doğumdan 1 hafta sonra tartıldığımda 10 u gitmiş 3ü kalmıştı 56 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 kiloyum 4 kilo fazlam var onu verebilsem keşke onu vermesemde kafama takmıyorum ama şu göbek gitse yeter gerçekten herkesinde dediği gibi sezeryan sonrası mutlaka göbek kalıyor

3 ayda gecmiyormuhamile goruntusu var mi sende de?korse tak canim.gobege iyi gelirmi bilmem AMA mideyi kapladigi icin porsiyonlarin kuculuyor:)

doğumdan çıktım hastane odasında görümcem dediki ay doğum yapmadınmı yoksa ikizmiydi biri içeride kalmış ay bana bir gülme gitti.üç gün sonra doktora kontrole gittim doktorum dedi korkma bir haftaya baya iner göbeğin.baya indi bir haftada ama üç ay kadar vücutta şiş oluyor.ben 53 kilo ile hamile kaldım 60 doğuma girdim 54 doğumdan çıktım ama vücudum çok şişti sanarsınız 60 kiloyum.zamanla şişlik gidiyor göbeğin şişlide ama malesef yinede kalıyor şuan 49 kiloyum ama biraz göbeğim var gibi.bu arada sezeryan doğum yaptığım için doktorum korse ve belini sarmak yasak dedi ben 20 günlükken korse giymeye başladım çok faydası oldu

Nasıl bir korse giydin?bunun için özel bir ürün var mı?

Nasıl bir korse giydin?bunun için özel bir ürün var mı?

canım ben çıt çıtlı badi şeklinde olan parafinliydi galiba korsem eşim aldığı için tam bilmiyorum kaliteli olduğu kesin ama çok sıkı tutuyor ve terletme yapmıyor.ben çok memnunum

Bizimkide 2. Gun oldu sunnet:) Ben simdi 57 kiloyum.50 kiloyla hamileyken kaldim.simdi sira 7 kilo vermede:))Seninde ilk zamanda gobek sivrimiydi?ben yayilmasina raziyim:)tabi yayilinca yine sikayet orasi ayri:)

tabi göbeğim sivriydi.dediğim gibi eski kotları giydiğimde düğmeyi kapattığım anda öndeki şişlik yanlara kayıyordu
zaten kilolar gittikçe o göbekte iniyor.bende hep şeyi merak etmişimdir doğumdan sonra eski kilosuna inipte neden hala göbeğim var diyorlar
ama gerçekten doğruymuş.göbek çevresi sarkıyor.
bende 60 la doğuma gittim.doğumdan sonraki ilk gün 57 diydim.düşün yani zaten bebek 3600 doğdu.gide gide 3 kilo gitmiş.vücudum bileklerim şişmiş iyice
hastaneden çıkıp eve geldiğimde tartıldım 54 olmuşum.3 ay sonra 53 oldum(şişliklerim indi) bir kaç ay sonra 52 şimdi 49-50 kiloyum eski kiloya döndüm.
cmrmduru arkadaşın dediği gibi vücudunda daha ödem var senin inecek merak etme.
ama şöyle bir durumda var bak 49-50 kiloyum ama göbeğimde çıkıntı var.boydan elbise giyince anlaşılıyor.korsede kullanmadım mekik felanda çekemedim.çeksemde pek farkedeceğini düşünmüyorum.ama benim gözümü rahatsız etmiyor açıkçası.belki ikinci çocuk olursa sıkıntı olabilir.birde ben bunun sezeryanla alakalı olduğunuda düşünmüyorum.normal doğum olsa yine olurdu göbek ama daha erken toparlardı vücut.

Son düzenleme:
Benim hedefimde 50 kilo. 7 kilo vermem lazımyoksa tüm kiyafetlerim çöpe :))gobekteki sisligin bir kısmının ödem olması iyi haber:))

3 ayda gecmiyormuhamile goruntusu var mi sende de?korse tak canim.gobege iyi gelirmi bilmem AMA mideyi kapladigi icin porsiyonlarin kuculuyor:)

yok canım hamile görüntüsü yok ama karnım şiş yani ondan rahatsız olyorum

Vallahi emzirmekle kilo gidiyorsa da göbek gitmiyor. Kızım 8.5 aylık oldu. 8 aylık kontrolünde 10.5 kiloydu. Üstelik anne sütünden başka bir şey ağzına koymuyor. Sürekli cork cork cork. Ama tombiş tombiş. Ben iyice zayıfladım ama göbeğim hâlâ hamile gibi, çözemedim bu işi. Emzirmek göbeği etkilese çoktan gitmeliydi ama nerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…