sezeryan sonrası koca göbekk :(

zeitgeist9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
405
70
98
Çanakkale
herkese merhabalar.
10 gün önce sezeryanla aldım oğluşumu kucağıma. hamileliğimde aldığım 18 kilonun 10 u hala benimle ve 5-6 aylık hamile gibi görünüyorum.
hiç geçmicek gibi normal mi bu kadar göbeğimin olması ?

sevgili kayınvalidem bana '' ne o halin sanki 2, bebeğe hamilesin ''demişti... hemde hastane dönüşü......... korse kullanmadım.... bu konu hakkında bilgim yok... ama korsesiz o göbeğin gideceğinide bilmelisin.... emziriyorsan kilo vermen daha kolaylaşacak... sebze ağırlıklı beslen ama diyet yapma... yani sağlıklı dengeli beslen.... yürüyüşler seni eski formuna döndürecektir... tabi kendinde güç bulabilirsen lohusalık döneminden sonra bol bol mekik çek.. sakın şimdi dr a danışmadan egsersize girişme... meleğinle sana sonsuz mutluluklar...

ha buarada şuan 36 bedenim...eskisi gibi:)))))))))doğuma 75 kilo ile girmiştim...

canım hiç merak etme ben sezeryanla doğum yapalı 50 gün oldu ve hamilelik öncesi kiloma döndüm ama atta biraz göbek kalıyor

korse kullanmanı tavsıye ederım..korse kullanan biri olarak göbegin az gorunuyor..zayıflarsanda göbegın gıder dıye dusunuyorum

sağolun arkadaşlar inşlhh zayıflarım ya 13 gün oldu ancak 8 kilo gitti daha da gram oynamıyo bakalım oğlumu emziriyorum yediklerime de dikkat edersem gider bu kilolar inşllh.

Ben de sezeryanla doğum yaptım 78 kilo girmiştim doğuma.. bebeğim 2,5 aylıktı eski kiloma geri döndüm (58 kg) hiç rejim yapmadım ne göbek kaldı ne de kilo ama bol bol emzirdim hala da emziriyorum. Sizin daha çok yeni zamanla eski halinize dönersiniz..

Benim göbeğim 3. ayda gitti 10 günde göbek iner mi canım boşuna stres yapma .İleriki günlerde uykusuz kaldıkça eriyip bitiyor insan

merhaba bende sezeryanle doğum yaptım ....evet öyle ama doğum yapan herkeste ilk zamanlar koca bi göbek oluyo ama zamanla düzeliyo merak etmeyin .......zaten kocaman bi göbekten bebek çıkıyo bir anda gitmezki ....zamanla düzelecek emin olun......71 kiloydum şu an 57 kiloyum göbek indi yani......

doktorum bile içerde unuttuk mu bi tane diye dalga geçti sinirlerim bozuldu gelen sar karnını kalmasın böyle gibi yorumlar yaptıkça merak ettim kalacak mı böyle diye.
sağolun arkadaşlar içim rahatladı vallaha ...

sezeryan sonrası göbekle bende uğraşıyorum 1 ay geçsin korse kullanmaya başlayacağım.

sezeryan sonrası göbekle bende uğraşıyorum 1 ay geçsin korse kullanmaya başlayacağım.

ben başladım korse takmaya. medikalden almıştım sadece bel bölgesini saranlardan. bunlar genellikle sezeryan sonrasında kullanılıyomuş doktorum da takabilirsin deyince taktım, dikiş acılarım da geçti sayesinde, karnımı sıkı tuttuğu için daha az acıyo..
yavaş yavaş inmeye de başladı sanki göbeğim..

Canım ben de hamileyken 16 kilo almıştım doğumla 6 kilosu gitmişti. Bebeğim şimdi 2 aylık, yediklerime hiç dikkat etmediğim halde 5 kilo daha verdim. Emzirmek kısa sürede kilo verdiriyor, biraz da dikkat edersen daha çok kilo verebilirsin. Hem o kiloları 15-20 günde almadın ki 15-20 günde vermek istiyorsun. Merak etme yaza kadar süper olacağız :)

ben doğum yapalı da 8 ay olacak
göbeğim gitmedi
50 kiloyum,zayıfım ama göbeğim var
canım yanmasın diye ne sardım ne korse taktım
kendim kaşındım,artık dümdüz olacağını da hiç samıyorum

oluruz di mii
ben şuan çok fazla dikkat edemiyorum ki annem yanımda süper şeyler yapıp duruyo yapma diyorum ama nerde.. ee gözün önünde olunca da yiyor insan :26:
neyse gidince bana böyle mamalar yapan olmayacağı için daha hızlı kilo vermeye başlarım

Oluruz, oluruz :) Ben ilk bebeğime hamile kalmadan önce 64 kiloydum, doğumdan 6 ay sonra 56 kiloya düştüm yani hamilelik öncesi kilomun bile altına inmiştim ama o zaman çok dikkat etmiştim yediklerime. Şimdi boğazım hiç durmuyor, canım sürekli tatlı istiyor ama ona rağmen az da olsa kilo vermişim. Bu sefer acelem yok ayda 1 kilo bile versem yaza kadar 6-7 kilo vermiş olurum. Yine fıstık gibi olacağız kızlar hiç üzülmeyin. :)

benim 22 gün oldu ama gram oynamıyo dediğin gibi benim de canım hep tatlı istiyo, yediklerime dikkat edemiyorum vallaha. ama sürekli emziriyorum bi de her gün 40 dk kadar yürüyorm bakalım kısmet dediğin gibi yaza kadar 6 7 kilo gitse tam süper olurr

Merhaba arkadaslar.bende 1 ay önce sezeryanla dogum yaptım.gobegim hala hamile gibi.kilom suan 57.50 kiloyla hamile kalmıştım bu göbeğin kiloyla ilgisi yok gibi.sarkik değil aynı hamile gobegi gibi yukarıda ve gergin.sizinkilerde öylemi?cok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…