Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok normal cnm deride kesi oluştuğu için oradaki sinir hücreleri hasar görüyor bu yüzden cildin hissizleşebiliyor..benimde aynı ve geçmiyor..korkulacak bir şey değil yani....ya arkadaşlar sizdede olsumu bilmiyorum ben doğum yapalı 5,5 ay oldu ama başlığı görünce dayanamadım bende sizin gibi ilk doğum yaptığımda bi kere jilet kullandım sonra biraz uzadılar bende kendi kendime ağda yapim dedim epilasyon aletini bi değdirdim hiç his yok şoka girdim ben normalde ağda yaparken terin suyun içinde kalırdım kimi zaman sadece yukarıları ağda yapar aşağılara dayanamaz oraları alamazdım ama şimdi rahatlıkla alıyorum çünkü canım hiç yanmıyo şoktayım ya sizede oldumu sanki orda hiç his yok sadece aşağılara indikce acıyı hissediyo tenim ama oda çok azzzz
Daha yeni gordum canim bende dogumdan bir hafta once agdaya gitmistim 40 im ciktiginda da gittim dikislere destek vererek yaptırdım ama simdi gidemedigim icin jilet vurdum agda yapamiyorum gobegim hala duruyor goremiyorum eldiven le alayim dedim canim tatli geliyorne kadar az kişi yazmış, halbuki bir çoğumuz bu süreçten geçtik ve verdiğimiz bilgiler başkalarına yol gösterici olur. ben bugün yani 34. günümde epilasyon aleti kullandım hemde dikişin üstüne de kullandım yavaş yavaş denedim . zaten acımıyo çünkü uyuşukluk hissi var o bölgede. çok şükür bişey olmadı. ben deneyimimi yazdım keşke birileri de yazıp bana bu konuda yardımcı olsaydı.yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Jilet maalesef diğerleri erkenmerhaba arkadaşlar,
ben 30 gün önce sezeryanla doğum yaptım. malum alt bölge iyice uzadı ve rahatsız etmeye başladı. siz kaçıncı gün temizliğe başladınız ? ve hangi yöntemle ? epilasyon aletiylemi ağdaylamı jiletlemi? deneyimlerinizi yazarsınız seviniirm. kimseye soramıyorum da. ağdaya cesaret edemiyorum ama jilet yada braun epilasyon aletiyle tecrübe eden varmı? dikişe zararı olurmu bu saatten sonra?? şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.