Daha çok taze. İçinizi ferah tutun. Benim dikişlerin acısı ortalama 10 günde geçmişti.Herkese merhaba,
Sezeryan olalı bugün 8. Gün. Dün dikişim alındı ve ultrason bakıldı ve iç dikişlerimin kaynadığı bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorum. Ama dikiş yerlerimin iki ucu da otururken deli gibi sızlıyor ve en az 5 dk sürüyor. Ama sadece otururken oluyor. Ya herkes 3 günde normal hayatına dönerken ben neden böyle oluyorum anlamıyorum. Öyle deli gibi kilolu göbekli de değilim hani göbeğim üstüne binse de acıtsa. Doktoruma çok güveniyorum ama bazen yanlış mı dikti fln diye düşünüyorum. Gerçekten resmen artık koltukta orda burda oturmaya korkuyorum. Ay nolur yaşayan eden varsa tecrübelerinizi paylaşın her gün acıdan moral bozukluğundan ağlamaktan bıktım
Çok normal kalkarken otururken bazen agrirdi 1 dk hayat dururdu sanki nefesim kesilirdi ağrıdan. 2 . Ay dan sonra tam olarak acisiz iyileşti akıntı açıklık varsa mutlaka doktora gidin . Bir çubukla yakmıştı benimkini doktor açıklık vardı iki ucunda birde tam ortasında 2. Ay ozaman normale dönmüştüm. Üstelik 2. Sezeryanim aynı yerinde 3. Kesilmesi ameliyatta olmuştum aynı yerden.Herkese merhaba,
Sezeryan olalı bugün 8. Gün. Dün dikişim alındı ve ultrason bakıldı ve iç dikişlerimin kaynadığı bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorum. Ama dikiş yerlerimin iki ucu da otururken deli gibi sızlıyor ve en az 5 dk sürüyor. Ama sadece otururken oluyor. Ya herkes 3 günde normal hayatına dönerken ben neden böyle oluyorum anlamıyorum. Öyle deli gibi kilolu göbekli de değilim hani göbeğim üstüne binse de acıtsa. Doktoruma çok güveniyorum ama bazen yanlış mı dikti fln diye düşünüyorum. Gerçekten resmen artık koltukta orda burda oturmaya korkuyorum. Ay nolur yaşayan eden varsa tecrübelerinizi paylaşın her gün acıdan moral bozukluğundan ağlamaktan bıktım
Ama en azından sizin günden güne acısı azalmıştır. Benim tam tersi her geçen gün sanki daha fazla acı oluyor hareketlerim kısıtlanıyorDaha çok taze. İçinizi ferah tutun. Benim dikişlerin acısı ortalama 10 günde geçmişti.
Yok dün doktordaydım hiç bir sıkıntı yok dedi ultrasonla da baktı iç dikişlerim de iyi durumda. Ama anlayamıyorum işte bu sızı neden oluyor. Çevremdeki herkes toparlanmış ben hala acı içindeyimÇok normal kalkarken otururken bazen agrirdi 1 dk hayat dururdu sanki nefesim kesilirdi ağrıdan. 2 . Ay dan sonra tam olarak acisiz iyileşti akıntı açıklık varsa mutlaka doktora gidin . Bir çubukla yakmıştı benimkini doktor açıklık vardı iki ucunda birde tam ortasında 2. Ay ozaman normale dönmüştüm. Üstelik 2. Sezeryanim aynı yerinde 3. Kesilmesi ameliyatta olmuştum aynı yerden.
Ne bileyim herkes 3 günde kalktım ağrım sızım yok yazmış çevremde de öyle. Ben de böyle oldukça günden güne iyi olmam gerekirken sanki daha kötü olmaya başladım sızım arttı neden yani diyorum neden ben iyileşemedim. Teşekkür ederimMedicasol kullan, cok gecmis olsun kac kac kesiliyor daha cok erken
Hadi yaAma en azından sizin günden güne acısı azalmıştır. Benim tam tersi her geçen gün sanki daha fazla acı oluyor hareketlerim kısıtlanıyor
Yazdı ağrı kesiciyi kullanıyorum kremi de pazartesi küçük beyaz bantları çıkardıktan sonra kullanıcam. Ama işte ağrı değil benimki sızı sadece uzun süren bir sızıHadi ya( evet günden güne azalmıştı. doktor ağrı kesici, krem vs yazdı mi?
Acı eşiğim çok yüksek 2 hafta civarı zorlandım sonra bazı hareketleri yaparken zorlandım sonra yavaş yavaş geçti. 8 gün çok erken zaten acıması çok normal geçecekHerkese merhaba,
Banada oyle demislerdi.Ne bileyim herkes 3 günde kalktım ağrım sızım yok yazmış çevremde de öyle. Ben de böyle oldukça günden güne iyi olmam gerekirken sanki daha kötü olmaya başladım sızım arttı neden yani diyorum neden ben iyileşemedim. Teşekkür ederim
Ağrı mı acı mıydı acaba sizinki? Ben başta ilaç kullandım dikiş alındıktan sonra doktor başka da ilaç vermediBanada oyle demislerdi.
Benimki 2 normal dogumdan sonra mecburi sezeryan oldu
12 gun boyunca ilac kullandim ama agrilarim hala vardi
21 gun surdu
34 yasindayim hayatim boyunca gecirdigim en agrili seydi fizik olarakda psikolojik olarakda
Gecmis olsun ve bebeginiz hayirli olsun
Ama işte 8 gün oldu ama sanki günden güne daha da artıyor gibi. Bu süreçte neler yaptınız? Sizin de sızı gibi miydiAcı eşiğim çok yüksek 2 hafta civarı zorlandım sonra bazı hareketleri yaparken zorlandım sonra yavaş yavaş geçti. 8 gün çok erken zaten acıması çok normal geçecek
Sizin de uzun sürmüş. O süre içinde neler yaşadınız neler yaptınız?Off okurken bile o yanmayı hissettim 2 ucuna sanki çakmak tutuyorlarmıs gibi 3. Gün sizin dediğiniz gibi azalmayip çoğalınca ağrı gecmicek diye beşiğin başında oturup ağlamıştım ama geçiyor 15 gün sürmüştü benim . Şimdi 2.ye hamileyim ve çok korkuyorum
Yani tam olarak fark ne bilmiyorumAğrı mı acı mıydı acaba sizinki? Ben başta ilaç kullandım dikiş alındıktan sonra doktor başka da ilaç vermedi
Amin teşekkür ederim. Sanki bu günler hiç geçmeyecekmiş gibiYani tam olarak fark ne bilmiyorum
Ama gercektende cok zor bi durum rabbim yardimciniz olsun
Eger destekciniz varsa sirtinizi yaslayin
Benimki cok zor zamanda denk gelmisti
Psikolojim yikikdi
Yardimcim yoktu
Cok zor iyilestim oyuzden
Tesekkur ederim canim benim 1 yil oldu ama hala ogunler aklima gelince sezeryan yaram sizliyoAmin teşekkür ederim. Sanki bu günler hiç geçmeyecekmiş gibisize de geçmiş olsun
13 ay oldu halen ağrıyor usandım ciddenHerkese merhaba,
Çok mu ağrıyor günlük yaşamınızı etkileyecek kadr?13 ay oldu halen ağrıyor usandım cidden