başka sorun olursa yine yardımcı olamya çalışırım izmirdesin galiba nerde yapıcaksın doğumu
önce hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun canım kendini en kötüsüne hazırla bana herkes hiç acı çekilmiyor gidip geliyorsun dedi ama öyle değilmiş 2 ay önce doğum yaptım ve sana tavsiyelerim yanına büyük beden pijama tk al çamaşır büyük beden bedeninin iki katı olsun çünkü doğumdan sonra şişiyorsun narkozun etkisiyle hem bayağı şiş kalıyorsun bir hafta sonra yavaş yavaş geçmiş oluyor bebeğimi ayakta emzirdim ve annem beni tuttu kardeşim bebeği zor oluyor seni üzmek istemem ama kandırmak en kötüsü bana öyle yaptılar.yanına basit pompa ve kalkan al eczanede satılanlar işini görür sütün normal doğum yapana göre daha geç gelir pompa sana yardımcı olacaktır canın çok acıyacak yanında iki kişi olsun abartmıyorum beni kardeşim ve annem yatırıp kaldırdılar o kadar dayanıklı olmama rağmen acıyı hissettim seninle birkişi ilk günlerde ilgilenirken bebeğinlede biri ilgileniyor sen acıdan ve yorgunluktan pek ilgilenemiyorsun ama üzülme ençok ve en yoğun acıyı ilk üç yada dört gün çekiyorsun 7. gün daha azalıyor ve 15. gün neredeyse iyileşmiş oluyorsun ve hep geçecek bu bir süreç dedim çok sinirli olacaksın ama üzülme 40 ın çıkınca herşey normale dönüyor bebeğinde sende hayata alışmış oluyorsunuz seni üzmek istemem ama ben bunları yaşadım çok ağladım ama hepsi geçti şimdi çok mutluyum hadi sütünle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?