Sezeryan sonrası dikiş yeri ağrısı

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
45
Kızlar merhaba, yaklaşık 1 ay önce sezeryan oldum. İlk 3-4 günden sonra dikiş yeriyle ilgili bir sorunum yoktu, unutup gitmiştim. Ama son 2-3 gündür bir sıkıntı var. Oturup kalkarken rahatsız oluyorum, bir hissiyat var. Veya egilip dogrulurken.
Artık tamamen unutmuştum dikiş yerini, 1.ay bitince böyle tekrardan gündeme gelmesi normal mi ?
Sezeryan yapan anneler tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Kızlar merhaba, yaklaşık 1 ay önce sezeryan oldum. İlk 3-4 günden sonra dikiş yeriyle ilgili bir sorunum yoktu, unutup gitmiştim. Ama son 2-3 gündür bir sıkıntı var. Oturup kalkarken rahatsız oluyorum, bir hissiyat var. Veya egilip dogrulurken.
Artık tamamen unutmuştum dikiş yerini, 1.ay bitince böyle tekrardan gündeme gelmesi normal mi ?
Ilk aylarda benimde sızlama yapiyordu kalkarken,simdi 6 ay oldu gecti

Bu arada geçti diye farkında olmadan dikişleri zorlamış olabilirsiniz. Eğilip doğrulup vs.. kendinize daha özen göstermelisiniz. Sonuçta ameliyatlısınız.Bebeğinizden daha ağır birşey kaldırmayın. Bebek uyurken siz de dinlenin. Yüzüstü uyumayın hatta bacak aranıza yastık koyarsanız karnınızın ağırlığını hafifletirsiniz. Kısa sürede iyileşeceksinizdir.

Aynı sorunu bende yaşıyorum şuan sezeryan olalı 40 gün olcak son 1 haftadır çok ağrım oluyor sanki karnımın içi yırtılıyor gibi bebeğimle bile doğru dürüst ilgilenemiyorum çok canım sıkkın sizin geçti mi

X