merhaba kızlar
p.tesi günü genel anestezi ile doğum yaptım.doktorum c.tesi günü dikişlerimi alacak.duşunu alda gel dedi.bantı banyoda çıkaracakmıyım yoksa dr.mu çıkaracak.
ben de sezeryanla doğurdum.dikişler alınacak mı dedim doktor dikiş falan yok dedi.dikiş yok orada.başka yöntemmiş.
nasıl yani dikiş yok:26: bende sezeryan ile doğurdum kızımı ama ewe gider gitmez banya yaptım sonra orayıda hemen kuruttum gün sonrada "dikişlerimi aldırdım hiçacımadı 10 sniyede aldı
evet boydan boya dikiş yok evet yapıştırma yapıldı benim de ama 1 hafta sonra gittiğimde doktora baştan ve sondan pıt diye cekti ipi.o kadar.diğer arkadaşın da dediği gibi 10 saniye bile sürmedi yani
evet boydan boya dikiş yok evet yapıştırma yapıldı benim de ama 1 hafta sonra gittiğimde doktora baştan ve sondan pıt diye cekti ipi.o kadar.diğer arkadaşın da dediği gibi 10 saniye bile sürmedi yani
ben de sezeryanla doğurdum.dikişler alınacak mı dedim doktor dikiş falan yok dedi.dikiş yok orada.başka yöntemmiş.
hmm iz felan varmı canım ... benimkinde dikiş izleri geçti 1 yıl olmasına rağman ...2 çizgi kaldı minicik onlarda geçer inşallah...
bende senin gibi hic dikis aldirmaya gitmedim.bandida evde kendim cikardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?