• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan sonrası dikiş alma

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
merhaba kızlar
p.tesi günü genel anestezi ile doğum yaptım.doktorum c.tesi günü dikişlerimi alacak.duşunu alda gel dedi.bantı banyoda çıkaracakmıyım yoksa dr.mu çıkaracak.

merhaba kızlar
p.tesi günü genel anestezi ile doğum yaptım.doktorum c.tesi günü dikişlerimi alacak.duşunu alda gel dedi.bantı banyoda çıkaracakmıyım yoksa dr.mu çıkaracak.

öncelikle geçmiş olsun,bebeğinde hayırlı olsun.bende geçen ay doğum yaptım,benim bantı doktor çıkarmıştı:emir_bebek:

ben de iki sefer sezeryanla doğum yaptım ama ikiisndede doktorum bantı söktü ve dikişleri aldı..buarada ben banyo yapmadım..intihap kapma riskini göze almadım açıkcası..bu arada rabbim güle güle bebeğini büyütmeyi nasip etsin..:nazar::nazar::nazar:

doktorum bana da duşunu alıp gelebilirsin demişti, ben de bantın olduğu yeri streç filmle sardım ve öyle yıkandım, gerçi yine de ıslandı ama hemen saç kurutma makinasıyla kuruttum zaten aynı gün de doktora gittim, doktor bantı kendisi çıkardı ve dikişleri aldı.

hayırlı olsun bebeğin canım.ben de sezeryandan sonra eve dönüş zamanı doktorum istersen hemen duş alabilirsin dedi.eve dönünce aldım ve iyice kuruttum dikiş yerini.saç kurutma da tuttum biraz.bandı kendim cıkardım yani.bi sorun olmadı.benden tek istenen dikiş yerini kuru tutmam gerektiği oldu

ben de sezeryanla doğurdum.dikişler alınacak mı dedim doktor dikiş falan yok dedi.dikiş yok orada.başka yöntemmiş.

ben de sezeryanla doğurdum.dikişler alınacak mı dedim doktor dikiş falan yok dedi.dikiş yok orada.başka yöntemmiş.

nasıl yani dikiş yok :50::26: bende sezeryan ile doğurdum kızımı ama ewe gider gitmez banya yaptım sonra orayıda hemen kuruttum gün sonrada "dikişlerimi aldırdım hiçacımadı 10 sniyede aldı

nasıl yani dikiş yok :50::26: bende sezeryan ile doğurdum kızımı ama ewe gider gitmez banya yaptım sonra orayıda hemen kuruttum gün sonrada "dikişlerimi aldırdım hiçacımadı 10 sniyede aldı

tam bilmiyorum yapıştırma şeklinde mi oluyormuş neymiş.ben sezeryandan sonra düşündüm of bir de gelip dikiş aldırcağız diye.doktora sordum.güldü dikiş yok dedi bant da yoktu.bantı eve gitmeden önce doktor çıkardı.bir daha da gel demedi.

evet boydan boya dikiş yok evet yapıştırma yapıldı benim de ama 1 hafta sonra gittiğimde doktora baştan ve sondan pıt diye cekti ipi.o kadar.diğer arkadaşın da dediği gibi 10 saniye bile sürmedi yani

evet boydan boya dikiş yok evet yapıştırma yapıldı benim de ama 1 hafta sonra gittiğimde doktora baştan ve sondan pıt diye cekti ipi.o kadar.diğer arkadaşın da dediği gibi 10 saniye bile sürmedi yani

hmm iz felan varmı canım ... benimkinde dikiş izleri geçti 1 yıl olmasına rağman ...2 çizgi kaldı minicik onlarda geçer inşallah...

hmm iz felan varmı canım ... benimkinde dikiş izleri geçti 1 yıl olmasına rağman ...2 çizgi kaldı minicik onlarda geçer inşallah...

yok iz falan hiç yok arkadaşlar.bilmiyorum neye bağlı bu durum akıllıbıdık arkadaşımız hiç gitmemiş bunun için de.doktorun tekniğiyle mi ilgilidir neyle ilgilidir bilmiyorum açıkcası.ama iz yok dediğim gibi.veee veee veeee 2 cocugum var benim ilki normal doğumdu ikincisi sezeryan ve hayatımın hatasıydı diyebilirim..sezeryanın sıkıntılarını hala cekiyorum.hala o kısımda bi uyuşukluk var ve cok kaşınıyo.4 bucuk ay oldu sezeryan olalı.

saolun kızlar yardımcı olduğunuz için. c.tesi doktora gittim duşumu alıpta.banyoda zaten ıslanmıştı bant bende çıkardım kuruladım.dr.um salı günü dikişlerimi alacak kesi yerinin başında ve sonunda dikiş var.kuru tutmamı söyledi dikiş yerlerini.inş açılmaz dikiş yerleri.kiloluyumda.

bende senin gibi hic dikis aldirmaya gitmedim.bandida evde kendim cikardim.

Benimde dikişim yoktu doktora kontrol icin gittiğimde bandı çıkardı. Baktı o kesik yerime o kadar. Ben asıl neyden korktum biliyor musunuz o bandı caart diye ağda bandı gibi çekecekler bütün kıllarım kopacak diye aklım gitti

Back