Genel anestezi oldum. Sanırım baş ağrım uykusuzluktan. Bu arada iyi ki de sezeryan olmuşum dedim hep.Nasıldı sezeryan bilgı verır mısın bende düşünüyorum. Normal dogum yaptm uc sene once ama zor oldu bıraz.
Genel aneztezde sonda uyutulunca mı takılıyor acaba uyanırken sancı oluyor muGenel anestezi oldum. Sanırım baş ağrım uykusuzluktan. Bu arada iyi ki de sezeryan olmuşum dedim hep.
sezaryen olacaksan belden uyuşmalı epidural ol tavsiyem bebeğin doğum anını da kaçırmamış olursun sezaryen güzel ya ben sevdim genel olarak hiç yorulmadan doğuma giriyorsun günün belli saat belli benim kendi isteğimdi ilk çocuğum..sadece hemşireler ilk yürütürken boşluk hissi oluyor alışınca o da geçiyor benm dayanılmaz hiç ağrım sancım olmadı iyiki dedim hep normal doğumdan daha kolay bnceNasıldı sezeryan bilgı verır mısın bende düşünüyorum. Normal dogum yaptm uc sene once ama zor oldu bıraz.
Ah canim benimde en merak ettim sey sonda valla cok korkuyorumGenel aneztezde sonda uyutulunca mı takılıyor acaba uyanırken sancı oluyor mu
hiç korkmayın ben ne takılırken ne çıkarken hiç anlamadım uyuştuktan sonra takılmıştı belden aşağısıAh canim benimde en merak ettim sey sonda valla cok korkuyorum
Kuzum acaba genel anestezi verdikten sonra takarlar mihiç korkmayın ben ne takılırken ne çıkarken hiç anlamadım uyuştuktan sonra takılmıştı belden aşağısı
Bende genel anestezi olack buyuk ihtimallehiç korkmayın ben ne takılırken ne çıkarken hiç anlamadım uyuştuktan sonra takılmıştı belden aşağısı
Kaç aylık bebek sizin bende genel aneztezi düşünuyorumAh canim benimde en merak ettim sey sonda valla cok korkuyorum
Canım uyutuldukdan sonra takılıyormuş özellerde hadi şanslıyızBende genel anestezi olack buyuk ihtimalle
Canım uyutuldukdan sonra takılıyormuş özellerde hadi şanslıyız
Ve bide bazıları da hiç taktırmıyormuş genel aneztezıdeBende genel anestezi olack buyuk ihtimalle
O anestezinin etkisidir acı kahve iç geçerArkadaşlar 07.08 de Doğum yaptım fakat önceleri yorgunluktan kendimi dinleyemedim fakat şu sıralar hep başım ağrıyor. Öyle şiddetli değil hafif bir baş ağrısı. Sezeryan ay sonraki dönemler normal mi ? Zaten koronodan korkuyorum ne yapacağım bilemedim. Doktora da gitmiyorum korkumdan.
Ya kuzum derin bir nefes aldım bende yillardir kronik idrar yolu enfeksiyonu var uroloji doktoru kesinlikle takilmiycak dedi bir kere takıldı hastenede yattim iltihap kaptım. Yani sezaryen 1 saatlik bir ameliyat 1 saatte altima yapmam umarımCanım uyutuldukdan sonra takılıyormuş özellerde hadi şanslıyız
Maalesef. Bebege mumkun oldugunca az anestezi etkisi gecmeli. Bu nedenle once sonda takiliyor, tamamen ameliyata hazir hale geldiginizde bayiltiyorlar. Sonda aci vermiyor sadece asiri cisiniz gelmis gibi bi his oluyor.Kuzum acaba genel anestezi verdikten sonra takarlar mi
Ameliyat 1 saat suruyor ancak sonrasinda hemen ayaga kalkamiyorsunuz ki En erken 5 6 saat sonra ayaga kaldiriyorlar. Surekli serum verdikleri icin idrar cikisi da cok oluyor. Sondasiz sezaryen yapacaklarini sanmiyorumYa kuzum derin bir nefes aldım bende yillardir kronik idrar yolu enfeksiyonu var uroloji doktoru kesinlikle takilmiycak dedi bir kere takıldı hastenede yattim iltihap kaptım. Yani sezaryen 1 saatlik bir ameliyat 1 saatte altima yapmam umarım
Konuştum ameliyat sonrasi takilcak cnmAmeliyat 1 saat suruyor ancak sonrasinda hemen ayaga kalkamiyorsunuz ki En erken 5 6 saat sonra ayaga kaldiriyorlar. Surekli serum verdikleri icin idrar cikisi da cok oluyor. Sondasiz sezaryen yapacaklarini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?