How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sezeryan Sonrası Baş Ağrısı

Elzemcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
254
577
53
Arkadaşlar 07.08 de Doğum yaptım fakat önceleri yorgunluktan kendimi dinleyemedim fakat şu sıralar hep başım ağrıyor. Öyle şiddetli değil hafif bir baş ağrısı. Sezeryan ay sonraki dönemler normal mi ? Zaten koronodan korkuyorum ne yapacağım bilemedim. Doktora da gitmiyorum korkumdan.

Nasıldı sezeryan bilgı verır mısın bende düşünüyorum. Normal dogum yaptm uc sene once ama zor oldu bıraz.

Epidural anestezi ile doğum yaptıysanız yan etki olarak baş ağrısı yapıyormuş bilginiz olsun.Benim migrenimden dolayı genel anestezi yaptılar.

Nasıldı sezeryan bilgı verır mısın bende düşünüyorum. Normal dogum yaptm uc sene once ama zor oldu bıraz.
sezaryen olacaksan belden uyuşmalı epidural ol tavsiyem bebeğin doğum anını da kaçırmamış olursun sezaryen güzel ya ben sevdim genel olarak hiç yorulmadan doğuma giriyorsun günün belli saat belli benim kendi isteğimdi ilk çocuğum..sadece hemşireler ilk yürütürken boşluk hissi oluyor alışınca o da geçiyor benm dayanılmaz hiç ağrım sancım olmadı iyiki dedim hep normal doğumdan daha kolay bnce

Arkadaşlar 07.08 de Doğum yaptım fakat önceleri yorgunluktan kendimi dinleyemedim fakat şu sıralar hep başım ağrıyor. Öyle şiddetli değil hafif bir baş ağrısı. Sezeryan ay sonraki dönemler normal mi ? Zaten koronodan korkuyorum ne yapacağım bilemedim. Doktora da gitmiyorum korkumdan.
O anestezinin etkisidir acı kahve iç geçer

Canım uyutuldukdan sonra takılıyormuş özellerde hadi şanslıyız 😃
Ya kuzum derin bir nefes aldım bende yillardir kronik idrar yolu enfeksiyonu var uroloji doktoru kesinlikle takilmiycak dedi bir kere takıldı hastenede yattim iltihap kaptım. Yani sezaryen 1 saatlik bir ameliyat 1 saatte altima yapmam umarım :(

Kuzum acaba genel anestezi verdikten sonra takarlar mi
Maalesef. Bebege mumkun oldugunca az anestezi etkisi gecmeli. Bu nedenle once sonda takiliyor, tamamen ameliyata hazir hale geldiginizde bayiltiyorlar. Sonda aci vermiyor sadece asiri cisiniz gelmis gibi bi his oluyor.

Ya kuzum derin bir nefes aldım bende yillardir kronik idrar yolu enfeksiyonu var uroloji doktoru kesinlikle takilmiycak dedi bir kere takıldı hastenede yattim iltihap kaptım. Yani sezaryen 1 saatlik bir ameliyat 1 saatte altima yapmam umarım :KK43:
Ameliyat 1 saat suruyor ancak sonrasinda hemen ayaga kalkamiyorsunuz ki En erken 5 6 saat sonra ayaga kaldiriyorlar. Surekli serum verdikleri icin idrar cikisi da cok oluyor. Sondasiz sezaryen yapacaklarini sanmiyorum

Back