Sezeryan sonrası aşırı adet kanamaları

Pinkharleyquinn

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.647
5.518
358
33
Merhaba 28 temmuzda sezeryan oldum 40mdan sonra hemen adet gördüm ve bu ikinci adet dönemin sorun şu ki aşırı derecede kanama oluyor ve ben Ped yetistiremiyorum neden böyle anlam veremiyorum saat başı değiştirme gerekiyor benimle aynı durumda olanlar var mı normal bir süreç mi yoksa doktora gitmeli miyim yardimci olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler. .

Ben de aynı durumdayım...
Benim de 2.adetim geçen gün oldu, üstelik 8 gün de gecikti nasıl tırstım anlatamam :)

Ben de aynı durumdayım...
Benim de 2.adetim geçen gün oldu, üstelik 8 gün de gecikti nasıl tırstım anlatamam :)
:) düzensiz olmasi normal tmm ama neden bukadar çok kanamamiz oluyor ki zaten 30 gün kanama oldu hemen sonrasında da adet gördüm bende kansızlık var acaba bukadar aşırı olmasi bi zarar verir mi ki

:) düzensiz olmasi normal tmm ama neden bukadar çok kanamamiz oluyor ki zaten 30 gün kanama oldu hemen sonrasında da adet gördüm bende kansızlık var acaba bukadar aşırı olmasi bi zarar verir mi ki
bence mutlaka bir doktora gidin. benim de doğumdan sonra adet kanamalarım hep çok fazla hem de çok ağrılıydı. bende kistim varmış ve de çok büyükmüş ameliyat oldum.
kansızlık da adet kanamasını artırır.

Bir süre daha adet kanamaları fazla fazla gelirmiş.doğumdan 1 yıl sonra vücut toparlanmaya başladığından hormonlarda normale donecek bizlerde:) korkmayın kızlar:) biraz takatsiz kalıyor insan ama yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…