Sezeryan sonrası ağrılar

esma3a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
184
8
96
Bursa
sezeryanla doğum yapalı 21 gün oldu.ama vucudumda hala ağrı hıssedıyorum.tüm kaburga kemiklerim karnım dikişimin başı ağrıyor.halsizlik yorgunluk bi yandan.bu durum nezaman geçer.yaşayan arkaaslar yazarsa sevınırım

canımm kıyamammm...
ben hiç öyle yaşamadım.
hatta 3.günü evimi temizledim, balkonlarım yıkadım, çamaşırımı astım ve ben 5.kattayım inip çıktım...
ağrı kesicilerini düzenli kullan.
fırsat buldukça dinlen.
sezaryen de ameliyattır unutma...

bende 3. gün kendimi iyi hissediordum. 10 gün olunca da ameliyat olmamış kadar iyiydim.tabi kişiden kişiye değişir canım.. ağrı kesicilerini aksatma, çok fazla yatma, yürüyüş yap

bende 10 ay önce sezeryan oldum canım benimde ağrılarım çok oldu hele ilk günleri asla unutamam 2 kişi zor kaldırıyodu bende de bisüre oldu ama arkadaşın dediği gibi 40 çıkana kadar pek bişey kalmıyo sadece karnındaki uyuşukluk bir kaç ay devam ediyo

Bol bol dinlenmeye bak canım. Benim hiç nekahat dönemim olmadı. Sezeryandan 3 gün sonra iş yapmaya çalıştım. 40'ın çıksın, düzelirsin üzülme tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…