Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezeryan sonrası 1 sene geçmeden tekrar hamile kalıp doğum yapan varmı
Sezeryan ile doğum yaptım 5 ay önce ama tekrar gebe olabileceğimden şüpheleniyorum . 2 yıl süre veriyor doktorlar. Bu durumda olupta doğum yapan var mı
Merhaba , benim bebeğim de sezeryan doğdu ve 6 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim , biraz zor bi süreç çünkü rahim duvarları ve dikişler açısından, doktorum öyle dedi yani kontrollü gitmemiz gerekiyormuş , bence hamileyseniz hemen doktorunuza gidin
Merhaba , benim bebeğim de sezeryan doğdu ve 6 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim , biraz zor bi süreç çünkü rahim duvarları ve dikişler açısından, doktorum öyle dedi yani kontrollü gitmemiz gerekiyormuş , bence hamileyseniz hemen doktorunuza gidin
Henüz belli değil korunmasız tek seferlik bi ilişkim oldu oda yumurtlama zamanıma denk gelmiş. Biraz tedirgin oldum. Kaç haftalıksınız suan süreç nasıl gidiyor