- 25 Ekim 2024
- 54
- 10
- 31
- Konu Sahibi cansukaran
Sezeryan ile doğum yaptım 5 ay önce ama tekrar gebe olabileceğimden şüpheleniyorum . 2 yıl süre veriyor doktorlar. Bu durumda olupta doğum yapan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz belli değil korunmasız tek seferlik bi ilişkim oldu oda yumurtlama zamanıma denk gelmiş. Biraz tedirgin oldum. Kaç haftalıksınız suan süreç nasıl gidiyorMerhaba , benim bebeğim de sezeryan doğdu ve 6 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim , biraz zor bi süreç çünkü rahim duvarları ve dikişler açısından, doktorum öyle dedi yani kontrollü gitmemiz gerekiyormuş , bence hamileyseniz hemen doktorunuza gidin
Merhaba kusura bakmayın acaba hamile misiniz doktorunuz ne dedi? Şundan dolayı soruyorum 3 ay önce doğumda bebeğimi kaybettimm sezeryan oldum ama içimdeki anne olma isteğini bastıramıyorum tekrar hamile olmak istiyorum. Doktorum 6 ay sonra korunmayı bırak dedi Merak ediyorum 4.-5.ayda hamile kalan var mıSezeryan ile doğum yaptım 5 ay önce ama tekrar gebe olabileceğimden şüpheleniyorum . 2 yıl süre veriyor doktorlar. Bu durumda olupta doğum yapan var mı
Doğumda mı çok üzüldüm Allah sabır versin . Hangi sebep ile kaybettiniz . İnşallah en kısa sürede kucağınıza bebeğinizi alırsınızMerhaba kusura bakmayın acaba hamile misiniz doktorunuz ne dedi? Şundan dolayı soruyorum 3 ay önce doğumda bebeğimi kaybettimm sezeryan oldum ama içimdeki anne olma isteğini bastıramıyorum tekrar hamile olmak istiyorum. Doktorum 6 ay sonra korunmayı bırak dedi Merak ediyorum 4.-5.ayda hamile kalan var mı
Merhaba bebeğimi doğumda açılmayı beklerken plesanta dekolmanı (plestanın daha bebek doğmadan kopması) nedeniyle kaybettim. Patoloji sonucunda bazı damarların tıkanmasıyla koptuğu söylenmiş. Genetik testi yaptırdık pıhtılaşma sorunum olabilirmiş. Fazlasıyla üzgünüz. Bu yazıyı yazdıktan sonra doktor kontrolümüzde doktorum dikişlerimin tamamen iyileştiğini ve tekrar hamile kalabileceğimi söyledi çok şükür genetik test sonuçlarını bekliyoruz.Doğumda mı çok üzüldüm Allah sabır versin . Hangi sebep ile kaybettiniz . İnşallah en kısa sürede kucağınıza bebeğinizi alırsınız
Normal 9 ayını doldurduktan sonra mı doğdu bebeğiniz ? Erken doğum gibi bir sorun yaşadınız mı acabaSezaryen den 3 ay sonra tekrar hamile kaldim bi sıkıntı yaşamadım şuan biri 6 diğeri 7 yaşındalar
Benim görümcem de öyle oldu ama biraz toparlanması uzun sürdü dördüncü çocuk olduğu için ve 1 yıl bile dolmadan hamile kaldığı için doktorlar bir daha hamile kalmasının ona zararı olacağını söyledi ve yasakladıSezeryan ile doğum yaptım 5 ay önce ama tekrar gebe olabileceğimden şüpheleniyorum . 2 yıl süre veriyor doktorlar. Bu durumda olupta doğum yapan var mı
39 haftalık doğduNormal 9 ayını doldurduktan sonra mı doğdu bebeğiniz ? Erken doğum gibi bir sorun yaşadınız mı acaba