• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonras ars olan Anneler..Ne olur cevap verin

bonboncum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
26
0
86
Ankara
Moralim çok bozuk nolur yardım edin. Ben doğum yapalı yaklaşık 4 ay olacak ama hala dikişimin üst kısmında ağrılarım ve rahatsızlık hissi devam ediyor. Beni çok rahatsız ediyor. Forumdan bunu daha önce yaşayan anneler olduğunu okudum. Geçti mi yoksa hep böyle mi kalacak. Lütfen yardımcı olun, moralim çok bozuk

aslında en güzeli normal doğum ama zorunlu kaldığımızda sezeryan tek çare oluyor.Sezeryan resmen ameliyat ben o ağrıları 6 ay çektim.Zamanla geçiyor merak etme üzme kendini ağrı kesici falan kullanıyor musun?:1hug:

geçmiş olsun..
hissizlik normal ama ağrı olması doğr gelmedi bana..arada benim de ağrıdığı oldu ama çok eğilip kalktığımda falan..bi görünsen doktora için rahatlar aslında..

hemen cevap yolladığınız için çok teşekkürler. Ağrı kesici kullanmadım kullansam faydası olur mu acaba? Geçiyor diyorsun yani rahatladım biraz sağol. Galiba biraz ağır kaldırmaktan oldu. Bir de bebeğim 7 kiloyu geçti ve hep kucağımda. Ondan da olabilir. ınşallah geçer çünkü çok rahatsız ediyor

maşallah bebeğine canım benimki 5 aylık 6550 daha bu ay sadece 100gr aldı çok üzüldüm ek dıdaya başladım neyse gelelim konuya..
sezaryanın en zor yönleri işte benim dikişlerimdede ara sıra bi sızı oluyo sanki bıçak saplanır gibi sonra geçiyo hissizlik var üst kısımda ama elimle dikişin tam üzerine dokunduğumda acıyo..
özellikle ağda yaptırırken neredeyse ağlıcak gibi oluyorum çok canım acıyo dikişlere bişey olcak zannediyorum..
ne zaman nasıl geçer bilmiyorum ama..

benimki biraz boylu ve kilolu; ama "kilolu bebek sağlıklıdır "diye birşey yok. Seninki de çok sağlıklıdır eminim çok tatlı görünüyor:) Mesajın için çok sağol. İnşallah bu ağrılardan kurtuluruz ne diyeyim. Benim şimdilik pek umudum yok.

bende daha 15 günliük sezeryanlıyım ağrım var ağrı kesici içiyorum parol zamanla geçiyor bu ikinci sezeryanım yanlız benim dikişleirmde enfeksiyon oldu antibiyotikte kullandım şimdi daha iyiyim

benim sezeryan olali 6 ay gecti ama bazen yanik gibi sizlar dr um normal oldugunu söyledi ama sen de bir dr una danis canim ne olur ne olmaz.korkma insallah birsey olmaz.eger dikis yerlerin kizarir,siserse o zaman süphelenebilirsin ..

bendme 1 ay oldu agr kaldrnca iş yapınca agrıo cok..kızlar süper bı agrı kesıcım var tavsiye edrim mutlakaaaaaaaaaaaa deneyın ADVıL.anında kesıo agrıyı..hastanede vermşlerdı bana..l

ah ben boşuna bekliyorum ağrılarımın geçmesini o zaman.doğum yapalı 10 gün oldu ve ağrım sızım neden bitmiyo diye ağlayıp duruyom.desenize girdik bi defa bu yola Allah yardımcımız olsun.

merhaba ben yeni üye oldun sezeryan olalı 32 gün oldu ama bende çok umutsuzum dikişimin üstünde kas ağrısı gibi bir ağrı var daha çok acı gibi.yürürken falan acıyor.bir arkadaş advili önermiş ama anne sütüne geçermi diye endişelendim.eski gücüme,enerjime ne zaman kavuşurum ve bu ağrılar ne zaman geçer. birde meme ucumda çatlaklar oluştu bildiğiniz bir iyileştirici bir yöntem varsa lütfen yazın.

maslow33 canım senin bayağ da olmuş yani biz hiç şikayet etmeyelim en iyisi.sezeryanın rahatlığına kaçayım dedim ama şunu anladım normal doğum daha doğruymuş.keşke dişimi sıksaydımda normal yapsaydım diyorum ama artık çoookk geç.hayat standardımız düştü.kendimi yarım sürekli hasta gibi hissediyorum.e bu halim eşimin de hoşuna gitmiyo .tabi benim de.işimi gücümü yapamaz oldum.oturup kalkarken acı çekiyorum bebeğimle istediğim gibi ilgilenemiyorum.annem yanımda olmasa herhalde bunalıma girerdim.çünkü malum eşler bi yere kadar özveride bulunuyolar sonrasında herşey yine bize kallıyo.bu arada çatlaklar için bana hastanedeki hemşire kakao yağının birebir olduğunu söylemişti.ben denemedim.doktorun verdiği kremi kullandım onuda bi süre sonra bıraktım.zaten emzirmekten yaralar kabuk bağladı ve bi süre sonra duyarsızlaştı.

Back