Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sezeryan oldum 15 gün oluyor 2 gün önce sağ kasığımda beze gibi bişey farkettim hafif sert üzerine basıyorum ağrı yok ama beze şeklinde bu ne olabilir korkuyorum
benımde sol kasıgımda sertlık var oma o sertlık olan yerde dırhen takılı ıdı onun kesısı olduğu ıcın o yüzden sert belkı de senınde oyle olabılır mı sag tarafına mı taktılar acaba dırhenı
aa dirhen nedir acaba canım hiç bi fikrim yok olabilir belki de 2 gece yatmadan önce o sertlik olan bezenin üzerine biraz masaj yaptkım sanki azaldı gibi :S ay bilemyiorum çok korktum umarım ciddi bişey değildir . bu dirhen dediğin ne oluyo belki de odur :18:
aa dirhen nedir acaba canım hiç bi fikrim yok olabilir belki de 2 gece yatmadan önce o sertlik olan bezenin üzerine biraz masaj yaptkım sanki azaldı gibi :S ay bilemyiorum çok korktum umarım ciddi bişey değildir . bu dirhen dediğin ne oluyo belki de odur :18:
canım amelıyatta kırlı kanı boşaltmak ıcın bı torba takıyorlar dırhen o canım.benım hala duruyo yerı bellı dıkıs ızı gıbı kucucuk bı kesı ama dokundunmu sert gelıyo. bende 2 buçuk ay oldu doğum yapalı dıkıs yerım hala cok sert ıcınde halat gıbı bı ıp varmış gıbı karnımda ya.
ewet olabilir canım hiç aklıma gelmemişti bu zaten ağrı ve rahatsızlık vermiyo sadece elimi atınca hafif beze şeklinde bi sertlik o kadar o da sanki 2 gündr daha gitmiş gibi elime az geliyor . çok ssağol bilgilendirdiğin için canım bu arada karnın çok kaldı mı sezeryndan sonra benim biraz fazlaca kaldı ama y,ne de anne olmak herşeye değer
ewet olabilir canım hiç aklıma gelmemişti bu zaten ağrı ve rahatsızlık vermiyo sadece elimi atınca hafif beze şeklinde bi sertlik o kadar o da sanki 2 gündr daha gitmiş gibi elime az geliyor . çok ssağol bilgilendirdiğin için canım bu arada karnın çok kaldı mı sezeryndan sonra benim biraz fazlaca kaldı ama y,ne de anne olmak herşeye değer
ayva kadar gobk kaldı cnm :)) yemek yıyınce daha cok cıkıyo karnım. ben ama zyıgf bı ınsandım o yüzden kalması sorun dıl hoşuma gıdıyo kalçam ve gobegım kaldı sadece keşke dıger taraflarımada kılo alabılseydım:)