sezeryan sırasında tüpleri bağlatma

Canim benim ben 34 yasindayim 2008 de oglum oldu 2011 kizim oldu oglum 4 bucuk yasinda beyin tumorunden ameliyat oldu ve bir sene sonra kaybettim simdi kizim var allah bagislarsa ve hamileyim yarin doguma giricem diger ikisi sezeryan oldu yarinkide olacak ve doktorusm cok tehlikeli oldugunu soyledi bende baglaticam . Simdi allahin emridir hersey olacaga tup baglatmakta engel olmaz diyorsunki 15 gunluk bebegimi kaybettim evlat 15 gunluk 15 yasinda ne fark ederki ciger ayni yanar benim bir sozum var ben yasamiuorum yanlizca kizim ve esim simdide karnimdaki bebek icin nefes aliyorum ve bir gun o 5 bucuk yasindaki melegime kavusacagim diyorum ama su an mecbursam nefes almaya yanimdakiler icin herseyi yapmaliyim .dusun kalan uc cocugun sen olmasan ne yapar ben hep oyle dusunmeye calisiyorum aci cooook buyuk taryismak yada dillendirmek istemiyorum ama hayatim tehlikede benim icin super ölmek bilemezssin nasil istiyorum ama kizim ne olacak üc yasinda aciui cekerek kizimin yaninda olmak icin baglaticam sende hep boyle dusun pisman olma nasilsa kaybetyin yavruna kavusacaksin hayirlisiyla bende insalah ama hayatta oldugun surece sana muhtaclara yar olacaksin ben oyle yapiyorum seni de cook iyi analiuorum cook iyi

Bende 2. Doğumumu yapıcam.? Sezeryan olucak...3 sezeryan tehlikeli diyorlar zaten 3 çocuk istemiyorum Allah 2 sine ömür versin...o kadar kararsızım fakat bağlatmak istiyorum ... çocuk isteme durumu olarak pişman olacakbir durum göremiyorum çünkü zaten tehlikeliyse 3 sezeryan mantıklı geliyor...hiçbir korunma yöntemine güvenemiyorum..heray hamilemiyim endişesinden psikolojim çöktü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…