Sezeryan öncesi kan alma ve sezeryan sonrasi kanama

Yuruyus yapmak her daim iyi birsey ondan oneriyorlardir illaki odem olmasin diye degilki ... basta ruhuna bile iyi geliyor insanin yani bana oyle oluyor en azndan ..
Herkesn kendi dusuncesi iste ben onca zorluga sevdim sen sinir olmussun ama gecen sene biri sana sinir oldm hamilelge dese ne derdin fevrisin kizz az sakin ol bak daha delirmeceler keyifler var onunde ... annelik zor demek yetmiyor gercekten ya kelimeler anlatamiyor bence ... boyle zor olup ayni zamanda da nasil guzel olabiliyor akil almiyor degilmi

Valla bilemedim ki ne derdim ama cocugu hakkında sikayetlense kesin saldırırdım sözlerimle. Bence cocuk büyük nimet ve herseyi şükür sebebi yaramaz da olur mızmız da ve ya uykusuz da bırakır cocuk bu yapar cok guzel bisey cocuk yani annelik mi guzel cocuk mu orasini anlamadim ama ama iste herhalde kimi insan sakinse hamileyken daha sakin sınırlıysa daha sinirli oluyor. Sıkıcı.. poff bakalim benim kinder sürprizim annesine nasil davranacak

Hayirlisi be gulum
Cock icin ugrastigin zaman birisi hamilelige sinir oldum dese suan ccocgna sikayetlenene kizdgn gbi kizardjn emin ol
Benim cok hassas cock icin cok ugrasan bir arkadasm vardi benm kizim oldu napiyosn naslsn derken ederken illaki uyutmadi yahut cok agladi durmadi vs bisey deniyor illaki bu cocgndan hosnutsuzlugndan yahut sevmedgnden degjl sende diyeceksin bunlari herneyse oyle deynce sukret iste olmayanlarda var vs diyordu o an insan gercekten kotu hissediyor ki ilk annelik donemi gercekten cok zor . Sora velhasil kisa keseym kendi cocgu da oldu o tarz sjkayetlenmeleri kendide diyor jnsaniz yanii.

Mesela cock bebek resmi paylassa biri olmayanlari hic dusunmuyorlar der saydirirdi smdi kendi de paylasiyor cok yaknlarnda cock istegi olanlar ve kavusamayanlar olmasina ragmen... ben yadirgamiyorum ama keske zamaninda da kmse kmseyi yadirgamasa

Keşke yadırgamasaymis. O da iste geçmişini çabuk unutmuş garip birisiymiş. Muhtemelen bu sitede olsa veya var sa başkasına stres yapma diye akıl verir. Kendisi hic stres yapmamış gibi. Çok gördük böylesini Ben cocugumu doğurmak uzereyim ve asla unutmuyorum cocuk icin cabaladigim günleri ağladığım üzüldüğüm günleri ve bana cocuk konusunda laf sokanları
Doğduğunda da kimsenin gözüne sokacagimi zannetmiyorum çünkü olan var olmayan var gerçekten. Çok var cocuk icin hacı hoca gezipte cocugu doğduğunda bela okuyan. Iste sukursuz insandan korusun Allah bizi. Hic isim olmaz burdada gördük tup bebek diye ağlıyordu simdi başkasına üzülme diyor

Kan konusunda korkmana gerek yok. Emin ol benim kadar vahim durum pek nadirdir. Kan degerlerim yerlerde oluyor benim resmen doktor ilaç, iğne ile yükseltiyor kan degerimi. Doğum sonrası benim çok aşırı kanamam oluyor . 40 gün devam ediyor kanamam. Ilk 10 gün yoğun sonra ki 10 gün az oluyor sonra 20.ila 25.gün de birden boşalıyor kanım sanki çişimi yapar gibi. Ve 10 gün de öyle devam ediyor. Normal şartlarda bende kan kalmaması acillik olmam lazım ama olmuyor çok şükür. Ve 40 günün sonunda bide 10 gün adet oluyorum ve düzenli şekilde adetim başlamis oluyor. 3 sezeryan oldum 2 si de bu şekilde oldu 3.sezeryanda 40 gün kanamam oldu ama sonrasında adet görmedim bebeğim şuan 8 aylık 5 aylikken olmuştum daha da olmadım keşke diğerleri gibi olsaydım diyorum çünkü şiştim resmen. Sezeryan benim için çok rahat bir şey odama gelip sonda çıkartıldığı an normale dönüyorum ben emzirme,alt değiştirme kalkıp dolanma gayet rahat oluyor hafif ağrılar oluyor elbet ama. 3.sezeryana üstelik kimse yoktu yanımda tektim. Biran önce sağlıkla al bebeğini kucağına ınş.

Teşekkür ederim amin inşallah. Artık zaten bu şekilde dogum baya konforlu gözüküyor. Tabi birde bence cerrahi ve sans işi. E herkesin de bünyesi aynı değil.
Yalniz baya uzun sürüyormuş ya ben bu kanamayı adet kanaması olarak biliyordum 40 gün süren kanamayı kimisinde 50 kimisinde 25 gün olan. Bir.de üstüne adet görmek te ohoo neyse sağlıklı olalım da önemli olan o.

Dogum yaptinizmi siz acaba

Merhaba arkadaslar bende 37 haftalik gebeyim ve kanım 8.5 cıktı şuan cok canim sıkkın en fazla 2 3 haftaya sezeryan olacağım. Ne yapacağım cok korkuyorum . Böyle kanı düşük olup dogum yapan oldumu

Merhaba arkadaslar bende 37 haftalik gebeyim ve kanım 8.5 cıktı şuan cok canim sıkkın en fazla 2 3 haftaya sezeryan olacağım. Ne yapacağım cok korkuyorum . Böyle kanı düşük olup dogum yapan oldumu
Benim 1 haftada yükseltildi kan değerim. Korkmana gerek yok

Nasıl yükseltildi. Damardan ilaç mı aldınız

Nasıl yükseltildi damardan ilacmi aldınız?
Hayır hap verdi doktorum. 1 hafta düzenli kullandım gün de 2 defa idi sanırım. Sezeryan öncesi ölçümlerde oldukça yükselmişti sonrası bile kan değerim düşmemişti. Zaten düşük olsa bile sıkıntı olmaz merak etmeyin 2.doğumumda düşük girdim ameliyata doktor sıkıntı olmaz kan lazım olursa var hastanemizde demişti ama benim ki aşırı düşüktü ve sanırım kan verilmiş ameliyat esnasında.

2 doğumum da sezeryan oldu. İlki genel ikinci spinal. Spinal çok daha rahat oldu. Daha çabuk toparladım. Hastane de 2 gün yattım. Eve gelince duş aldım. Bol bol yürüyüş yapın. Bir de iki büklüm değilde dik yürüyün. Hemşire ilk nasıl yürürsen öyle gider demişti. Cidden daha rahat ettim. Emzirmeye kalkınca, yürüyüş yaparken sırtına mutlaka şal at, sıcak diye düşünme acayip tutuluyor. Dikişimden ziyade omuz ağrısından çekmiştim. Bir hafta da gayet iyi olmuştum.

Merhaba ben dogum yaptım. Spinal sezeryan ile. 10 gün oldu şuan iyiyim. Evet sirtim boynum tutuldu. Hem klimaların açık olması hem uyurken ensemin terlemesi falan tetikledi sanırım. Şuan cok şükür iyiyim.ben de hep yürüdüm. Ne yalan diyim ilk yürüyüş berbattı. Naz yapmadım ama koridorda hep yürüdüm bende eve gelince dus aldim. Ameliyat sonrası kanım düştü ama. Kılcal damar patlamış vajinaya akmis vajinam mosmordu. Deri altı kanaması ama kan nakli yapıldı. Bir de kanama yani vajinal lohusa kanaması 10 gun sürdü bitti bugun hatta dün. Bu enteresan geldi bana genelde 20 25 40 gün sürüyormuş başkasında.sizin kac gun sürmüştü

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim de çabuk bitmişti kanamam. Ara da bir kaç damla gelebilir ama yine de. 40 gün sonra normal adet düzenime dönmüştüm

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim de çabuk bitmişti kanamam. Ara da bir kaç damla gelebilir ama yine de. 40 gün sonra normal adet düzenime dönmüştüm
Amin insallah sizinkileri de Allah uzun ömür versin. Demek ki normal bişey hep normal dogum yalanların uzun sürüyor sanirim kanaması

Merhaba bende spinal dogum yapmak istiyorum acaba İstanbul'da mısınız doktor ve hastane önerisi alabilir miyim İstanbulda iseniz, memnun muydunuz doktor ve hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…