Sezeryan öncesi kan alma ve sezeryan sonrasi kanama

Acıdı mi bastırınca karnına peki canim. Sende belden uyusturmali oldun demi

Genelde okuduklarım duyduklarim bu sekilde canim evet sen aaa daha ben uyuşmadım ayagimi hissediyorum derken sana bebegi gosteriyorlarmis o yüzden çok seviniyorum bir de süt hemen geliyormuş galiba spinal de sende hemen geldi mı süt.
Bide artık koronadan dolayı 1 gun kalınıyor doktor 24 saatte seni taburcu ederiz dedi. Ben yanıma 1 tane gecelik 1 tane de alt üst takım aldim yeter mi

Acıdı mi bastırınca karnına peki canim. Sende belden uyusturmali oldun demi
Evet belden uyuşturuldum. Ilk ikisi uyuşuk olduğu için bastirmalarini fazla hissetmedim ama uyuşukluk gidince fena oldum benki canımın acısına dayanan biriyim ona dayanamadım bağırdım cagirdim hatta esom dışarıdaydı korkmuş olacak ki iceri daldı noluyo diye

Geçmiş olsun canım geçti gitti cok şükür. O kadar olacak demek ki her sekilde doğum da acı oluyor kaçınılmaz son normalde olsa sezeryande. Aslinda benim de ağrı eşiğin yüksektir bakalim nolcak

Canm benm bebeğim 33 haftalk doğdu 20 gün küvezde kaldı.. Emziremedm sağğdım sağmada çok çıkartamadım tabi geldiğinde arttı sütüm çok şükür 1 akşam kalacaksan yeter canm ama çok terlyor insan habern olsun bide şmdi yaz daha çok tarler insan...

Aynen benmde direk smdi kalkip olcsem normal kabul edilenden daha dusuktur her daim .

Aynen sezeryan olmayla alakali olarak midir bilmem kanama az yasiyormus genelde sezeryan olanlar ama benim basta yogun sonra azala azala 40 gn devam etti hatta tam bitti derken yenj bir kanama yasadim o da adetimdi saniyorumki 40 kontrolumde doktorum yumurtan var masallah hersey nornale donmys guzel bi seklde calisiyor hamile kalmamak icin dikkat et demisti .

Geçmiş olsun canım geçti gitti cok şükür. O kadar olacak demek ki her sekilde doğum da acı oluyor kaçınılmaz son normalde olsa sezeryande. Aslinda benim de ağrı eşiğin yüksektir bakalim nolcak
Sağol canım. Tabiki olcak anne oluyoz. Bide bebeği çıkarırken onu bile hissetim bi an içimin boşaldığını tuhaf bise ya

Acimiyor canim ya inan cesretli ol ben sezeryana karar verdkten sonrasi hic korkmadab gidip girdim belkide ondan guzel gecti
Canım benim şimdiye kadar hiç korkum yoktu aslinda daha suan da da yok tek korkum kan olayi aklima hep senaryo geliyor ya çok kanama olursa ünite ünite kan gerekirse gibi seyler neyse umarım herşey güzel olur cabucakta ayaklanirim

Canim seni anlamakla beraber soylemek isterimki hicbjr sezeryanda kan lazim oldu diye duymadim cevremde ki olsa da hastanedesin bir koyde evde vs degilsin hamileliginin tadini cikar ben acayip gergn gecirdim son ayimi nornal dogumdan asiri asiri korkuyordum ama sonucumu anlattm sana smdi dusununce o gnleri cok dha guzel gecirseydm diyorum ki belki daha hamile kalmayacagim ... bir kadinin en guzel donemi bence hamileligi...

Evet doğru diyorsun canım Allah Korusun. Ama bence en kötüsü hamilelik yani tabi Allah a bin şükür evlâdım oldu ama hamileliği hic sevmedim ben ya zaten normal dogum felaket düşüncesi bile. Ve cidden korkunc bence deBen hiç düşünmedim normal doğumu son kontrolüm cuma günüydü sezeryan tarihi aldim heyecan başladı hastane çantam falanda hazır senin tiroidler dogum sonrası değişti mi?

Benim hamilelikte meydana gelen bi sknti olmadigi ici hala ilac kullaniyorum omur boyu kullanacagm galba 6 ayda senede 1 tahlil yaptiriyorum doz ayari gerekiyirmu diye oyle

Hamileligin neyini sevmedin mesela bulantimi kilo almakmi cok yemek mi istahsizlik mi hangisjj

Ben calistigim halde ise git eve gel ve yemek yap vs esim benden cok daha gec geliyordu o halde ayrica 17 hafta kusma yasayip hicbisey yiyemeyedgm halde cok cokkk sevdimm icinde canindan bir can olmasiii cok guzel bir duyguydu ayrica 7 8 9. Aylarim temmuz agustos eylul du o sicaklar en agir aylarimdi .. agustos 16 da isten izne ayrilmistim . Yani oyle rahatlikla gecen bir hamilelikti de ondan sevdim diye bir durum yasamadim o hallerde bile cok sevdim o duyguyu ...

Ve bebek dogduktan sonra bence hamileljge sukredeceksin

Kanaman illa oluyor ama korkacak kadar degil kanin az mi normal mi diye bakiyorla.aameliyat sonrasi illa kanin düşüyor onu da demir hapi vb ile duzeltiyorlar.

Canım zaten hamileliğin tadını çıkar denmesinin bu sebeple olduğunu biliyorum bi arkadaşım da oyle diyor çünkü sebep bu yani bide senin için demiyorum tabiki yanlis anlama lütfen bazısı hamileyken sadece temizlik yemek yapmıyor yatiyor falan veya işte sadece hamileyken kocasından ilgi görüyor o yüzden hamileliği bu kadar övüyorlar bence
Ben hic kusmadım 1 kez bile. Ama yük yani sonuçta hergun bir yerim agriyor. Kilo da cok almadım.zaten ben olmam gereken kilodan daha az bir kiloyla hamile.kaldigim için suanda tam ideal kiloma ulaştım ve toplamda 11 kilo aldim incecik kol ve bacağım.sadece ufak bir göbeğim var yani düşün

Ama sevmedim işte nefesim daralıyor yoruluyorum sonuçta rahat değilim o kadar. Evet çocuğun tekme atması falan guzel bir his ama mesela artık o da acıtıyor baskı oluyor gece 3.kez falan lavaboya kalkıyorum artik gun sayıyorum ve bu 3 4 tane cocuk doğuranlara helal olsun diyorum sadece saygıyla egiliyorum

Kanaman illa oluyor ama korkacak kadar degil kanin az mi normal mi diye bakiyorla.aameliyat sonrasi illa kanin düşüyor onu da demir hapi vb ile duzeltiyorlar.
Doktorum doguma kadar kullan dedi ferrum fort kullanıyorum. Düşüktü kanım biraz yükselmişti en son

Yok canim yanlis anlamadim zaten bana diyemezsin ben evde yatarak bir hamilelikte gecirmedim zaten yukarda bahsettim o kastettiklerin gbi sade hamilelik donemnde de esimden ilgi gormedim .
Ama dedgn dogru da olabilir sadece o donem bebek var diye ilgi goren kadinlara da hamilelik cekici geliyor olabilir benim bahsettgm izahta esmle ilgli yazmadim zaten duygu olarak karnmda askimla ikimizn canini tasiyor olma duygusunu cok sevmistim ...
Anaik bebek rahme dustgnden basliyor zorlugu ama okdr zorluguna ragmen keske yapmasaydim dedirtmeyecek bir duygu ... isteyene nasip etsn Rabbim

Benim cabam dogum bir seklde olacak kafana takip korku yahut gergin gecirme gunlerini diye bana da cok soylendi ama anlamadm iste o son ay cok grrilmistim dedgm gbi o da normal dogm olursa diye korkuyordum cok direk sezeryan olayimda diyemedim demek istemedim ama Allah ima sukur sartlar beni sezeryana yoneltti iyikide oyle olmus cokta guzrl oldu... insallah sende saglikla ve kolaylikla dogmnu yaparsn cnm

Doktorum doguma kadar kullan dedi ferrum fort kullanıyorum. Düşüktü kanım biraz yükselmişti en son
Caninizi sıkmayın gerginligin hic sürece faydasi yok.Allaha sukur kadin vücudu erkeklere oranla kansizliga daha dayanıklı.kan yapimi konusunda idmanli her ay adet oldugumu icin.bundan bi 50 sene önce hicbir kadin demir hapi vitamin kullanmıyordu. Simdiki sartlar vucudun hucresel yenileme döngüsünu de bozdu.ve bir 10 sene oncesine kadar ameliyatlarda zor geciyordu o yüzden her bi şeye takviye almak zorunda kaliyoruz.siz yine de bebeginize odaklanin.mutluluga odaklanin.simdi her seyin caresi var artık.hem hizli hem acisiz hem çabuk.

Haklisiniz aslinda ben biraz doktor kurbanı oldum.diyebilirim ve araya giren bu korona süreci ne yazık ki kötü oldu doktor kontrolüne gidemedim ve bana saglik ocagi dahil kimse demir ilâcı vermedi dediginiz gibi artik herşeyin çaresi var biraz da şanslıyız aslinda bu bakımdan

Amin bekleyen herkes kucağına sağ salim alsin insallah. Evet hiç keşkem yok ben yatarak geçirdim bir de düşün çünkü zaten temizlik icin kadin geliyor eve yemek cok basit seyler yaptim temizlik icin haftada 1 geliyor onun harici esim süpürdü yerleri benimde keyfim isterse süpürdüm etrafı topladım çamaşır astım vs rutin seyler buna rahmen bu kadar hareketsizlige ragmen ödem olmadi vücudumda hala bana yürüyüş yap diye akıl veriyorlar ben nefes alamıyorum.ne yürüyüşü iyice sinir oldum hamilelige neyseki az kaldi günüm belli insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…