- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
Konu başlığını bu sekilde attım 2 tane sorum olacaktı.
Doktordan sezeryan günü aldım bana önceki gece bir sey yiyip icmeyecegimi sabah 7 de hastanede olacağımı 8.30 da ameliyata hazır olacağımı 10 da kliniğe gecer 24 saat içinde bir sorun olmazsa taburcu olacagimi söyledi. Öncesinde ki kontrolde anestezi uzmanı benden kan alacakmis onunla görüşecekmişim doktora soramadım unuttum neden böyle bisey dedi spinal ve ya epidural anestezi de neye bakılıyor ki kanda ? Bir de sezeryan sonrası kanama cok oluyor mu her bünye tabiki ayrıdır ama tecrubelilerden yardim istiyorum yanıma 2 tane pijama koydum cantaya![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
cok kan kaybı oluyor mu kac gun sürdü sizin kanama hanımlar
Doktordan sezeryan günü aldım bana önceki gece bir sey yiyip icmeyecegimi sabah 7 de hastanede olacağımı 8.30 da ameliyata hazır olacağımı 10 da kliniğe gecer 24 saat içinde bir sorun olmazsa taburcu olacagimi söyledi. Öncesinde ki kontrolde anestezi uzmanı benden kan alacakmis onunla görüşecekmişim doktora soramadım unuttum neden böyle bisey dedi spinal ve ya epidural anestezi de neye bakılıyor ki kanda ? Bir de sezeryan sonrası kanama cok oluyor mu her bünye tabiki ayrıdır ama tecrubelilerden yardim istiyorum yanıma 2 tane pijama koydum cantaya
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK16 :KK16: :KK16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)