sezeryan olanlar napıyosunuz????

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
kızlar malum göbekler duruyo sarmak gerekirmi...sezeryan olanlar sardınızmı,kaç gun sonra sardınız,bı anlatrsanız sevınırım..ben diğer doğumumda sarmıştım acaba bunda sarsam bişey olurmu..

hemen saramıyorsun maalesef beklicen eccik kontole gittiğinde onay alırsan tak ..
elh bende sarkma fln yok eski kiloma çok yakınım 3 kg fazlam var onlarıda attık mıııkaydirigubbakcemile2

hemen saramıyorsun maalesef beklicen eccik kontole gittiğinde onay alırsan tak ..
elh bende sarkma fln yok eski kiloma çok yakınım 3 kg fazlam var onlarıda attık mıııkaydirigubbakcemile2

Öncelikle maaşallah diyorum sana Aybike'cim. Korse meselesinde, doktor bir akrabam kesinlikle zararlı olduğunu söyledi. Karın kaslarını tembelleştiriyormuş, ayrıca o bölgede yağlar düzgün ve doğal yerleşemediğinden çukurluklar oluyormuş. Göbeğini karın kası çalıştırıcı hareketlerle eritmelisin, dedi. Şimdi ben de kontrolümü bekliyorum, kendi doktoruma soracağım bir kez de.

aybık olmass sende tabı az kılo almışsınn kuşş gerçi benımde 8 kılom kaldı ama :eek: verılecek sanırım dun hastanede bı kadın sarmadınmı baya kalmış dedi de sıkıldım ona gerçi şurda daha 1 hafta olmadı ama yınede sorayım dedim..

Bende düz koşulara başladım :) yarın kontrolüm var dr sorucam bakalım ne diyor......
çok rahatmı sezeryan yawww delikafadulden

11.gunumde kontrolum vardi.doktorum korse tak dedi bana.ya yerim sizi haaa kötükedihüso
yok 3 kilo kalmis misss yok 8 kiloymussss aaaaaaaaa:umursamaz: tam tamina 20 kilocuk fazlam var mafoldumben koskocaman da gobegim :gitme:

ya sizin neden kontrol bu kadar erken oluyor? Benim doktor 6 hafta sonra görüsürüz dedi. Bende ona göre randevu aldim. Kontrole ne icin gittiniz dikise mi baktirdiniz? Benim doktorum korse kullancaksan 1 haftadan fazla kullanma karin kaslarin icin iyi degil dedi. Bende kullanmadim fazla. Ama karnim baya sarkti. Ilk dogumdan sonra yavas kilo verdim böyle sarkma olmadi, bunda birden verdim kilolari baya derim sarkti.

benim dün vardı kontrolüm. pansumanım ı yptı. üzeri açık artk. korse meselesini sormuştum hastaneden çıkrken giyebilirsin ama sadece psikolojik faydası var 2 ay sonra spor yapmaya başlarsın demişti...

herkes bşey dıyor.. bn sormdım..iki kılo fazlam var.. korse takmadım am bugun .. tülbentle sardım..

ben hast.geldiğimde bu göbüş nasıl gider die düşünmüştüm....ve ölçmüştüm göbüşümüü bugün tekrar ölçtüm ve 10 cm lik bir incelme olmuşşş...zamanla dahada düzelir die düşünüyorumm.....zaten kiloyla ilgili bir sorunumda yok...maşallah diimm....sadece göbüş....13 günde 10 cm inanıomki bir ayda dahada toparlarrrrrrr......yerimseniben....

benımde 5 kılom kaldı korse kullanmayı dusunmuyorum zaten cok gobegım kalmadı ama belırlı bır aydan sonra yuruyuslere baslamayı dusunuyorum kaydirigubbakcemile2
korse kullanmayı saglıklı gormuyorum akannehir

benımde 5 kılom kaldı korse kullanmayı dusunmuyorum zaten cok gobegım kalmadı ama belırlı bır aydan sonra yuruyuslere baslamayı dusunuyorum kaydirigubbakcemile2
korse kullanmayı saglıklı gormuyorum akannehir

ben hani normal doğum yapcaktım ya:))) korsem hazırdı..sezercik oluncak ööle kaldı dolapta..sordum doktora takma dedi..mekik filan ne zaman dedim 6 ay soora dedi..höh dedimm 6 ay soora spor dedi..onun dışında sadece yürü dedi..6 ayda anca toplar doğalı bu aceleye getirme dedi..ufak bi göbüküm war..okadarı eskiden de wardı gerçi:)))

kafamçokkarıştıValla benim hastanede ilkk gece sardılar,eve gldik sonraki gün bebişim için tekrar gittik dr.a orda hemşireye sordum,çok sızlıyo pansuman vs.gibi bişe gerekirmi diye,oda korse tak zaten takmadığın için sızlar karnın oyana buyana sallandıkça dedi.ve takıorum o gün bugündür.gayet iyiyim.göbişimde azaldı baya ama hala var

bana doktorum sezeryandan çıkıp 8 saat sonra taburcu oldum ve çıkarken doktoruma sormuştum kalınlardan deilince medical korselerden kullanabilirsin hemde rahat edersin demişti ve 10 saat sonra başladım korse kullanmaya bu gün tam 18. günüm ve göbek kaldı ne bişey.kilo derseniz normal boy kilo endeksime göre 50 olmam gerekiyo ama ben şu an 49 um :))) ve hiç diyet falanda yapmadım bünye meselesi olsa gerek hiç sıkmayın canınızı.

kıslar karınlarımız hayatta olmadıgı kadar şişti enazından benimki öyle nerdeyse agzımdan çıkcaktı göbegim 18kilo almıştım ve yani normal birazda olsa göbeklakmasıve dedigi gibi bazıları az kil oaldıgı için içkarınları geniş oldugu için onlarda göbek kalmıyo sakın kimseyle kendinizi kıyaslayıp morelleri bozmayın ben 18kilo aldım çoghu arkadaşım 6-8kil oaldılar arada fark olmasınmı ben takmıyom kala nminicik fındık göbege millete kocamn karınlar duruyo 2ssenedir bizler daha 40ı çıkan ve çıkmayanlarız maşallahımız var kıslar herkes kendine kocaman bir maşallah desin hehe

kıslar karınlarımız hayatta olmadıgı kadar şişti enazından benimki öyle nerdeyse agzımdan çıkcaktı göbegim 18kilo almıştım ve yani normal birazda olsa göbeklakmasıve dedigi gibi bazıları az kil oaldıgı için içkarınları geniş oldugu için onlarda göbek kalmıyo sakın kimseyle kendinizi kıyaslayıp morelleri bozmayın ben 18kilo aldım çoghu arkadaşım 6-8kil oaldılar arada fark olmasınmı ben takmıyom kala nminicik fındık göbege millete kocamn karınlar duruyo 2ssenedir bizler daha 40ı çıkan ve çıkmayanlarız maşallahımız var kıslar herkes kendine kocaman bir maşallah desin hehe

kesınlıkle katılıyorum zemuszemuskaydirigubbakcemile2

X