• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sezeryan olanlar lütfen bir bakın.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ya bende sezeryan olalı 1 hafta oldu ve karnım halen çok büyük ve sert. çatlak falanda yok. sarkma yok ama sanki 7 aylık hamileymişim gibi duruyor. gaz mı var acaba içimde???

arkadaşlar elma sirkesi-bal-su karşımını öneririm acayip göbek eritiyor. o topike bir göz atın bence.
bende 28 gün önce sezeryan oldum- bu karışımı içiorum göbeğim erior bariz belli- elija doğum sonrası toparlayıcı korse aldım çok sıkıor şimdilik bi kaç kilo verince giyicem.

yaa bende çok sıkılıyorum bu durumdan başka yerimde bişey yok ama göbeğim çok kötü görünüyo eşim bile söylüyo şaka yollu.çok üzülüyorum ama napayım erimiyo işte 4.5 ay oldu doğum yapalı.yavaş yavaş başlıycam mekik çekmeye:1closedeyes:

dogum dan sonra sarmak için sadece karın bölgesi için korsleer var rahat oluyo ben kulanıyorum ama hemen sarmdamı bende bir hafta sonra başladım giymeye ama göbegim var hala ben çok kilo aldım hamilelimde 25 gün oldu dogum yapalı 10 kilo giti şimdilik

Tam 6 ay oldu sezeryanle doğum yapalı..Korse falan bir kere bile takmadım. Doktorum takmamam gerektiğini söylemişti.
İlk 3 ay ben de o koca göbek hiç gitmeyecek sandım, o kadar şişti ki normale dönmem imkansız diyordum..
Ama şimdi kızım 6 aylık oldu ben hamile kaldığım kilodan 3 kilo daha zayıfım ve göbeğim biler neredeyse normale döndü :))
Emzirdiğim için hiç diyet falan da yapmadım ama şerbetli tatlılardan uzak durdum..
Sanırım emzirmek en büyük kilo verme yöntemi.
İlk 3,4 ay göbeğinizi kafaya takmayın kızlar, en azından 6 ay bekleyin, genel de çevremde de gördüğüm vücut 6 ayda ve sonrasında eski halini almaya başlıyor.

Ben de 2.5 ay önce doğum yaptım. Önceleri korse rahatsız ediyor diye takmıyordum.Ama artık takacağım.Çünkü dikişim iyi.

kızlar 4 buçuk ay önce doğum yaptım...dopumdan sonra karnın sarılması gerekiyormuşlben yapmadım onu..şu anda göbeğim çok fazla...napacağımı şaşırdım.sezeryanlılar göbek sarar mı?

ben de korse kullanmam fayda eder mi diye sormuştum doktora.. ne sarmak ne korse hiç bir fayda vermez kasların yeniden güçlenmesi gerek sadece karın hareketleri toparlanmasına yardım eder demişti..
yine de bir korse aldım bazı kıyafetler için gerekli oluyoor zemuszemus

Tam 6 ay oldu sezeryanle doğum yapalı..Korse falan bir kere bile takmadım. Doktorum takmamam gerektiğini söylemişti.
İlk 3 ay ben de o koca göbek hiç gitmeyecek sandım, o kadar şişti ki normale dönmem imkansız diyordum..
Ama şimdi kızım 6 aylık oldu ben hamile kaldığım kilodan 3 kilo daha zayıfım ve göbeğim biler neredeyse normale döndü :))
Emzirdiğim için hiç diyet falan da yapmadım ama şerbetli tatlılardan uzak durdum..
Sanırım emzirmek en büyük kilo verme yöntemi.
İlk 3,4 ay göbeğinizi kafaya takmayın kızlar, en azından 6 ay bekleyin, genel de çevremde de gördüğüm vücut 6 ayda ve sonrasında eski halini almaya başlıyor.

çok özendim sana. ben doğum yapalı 5 ay geçti ama veremedim hiç.. 10 kilo fazlam var ve emzirmeyi hiç bırakmadım.. biraz az yesem sütüm etkileniyor. umudumu kaybetmiyim yine de :).

Deriin canım benim umudunu elbette kaybetme, daha çok yeniyiz ve hepimizin bünyesi farklı..Hem doktorlar hep 9 ayda bu hale geldi bu vücut, eski haline dönmesi de elbet zaman alacak diyor.
Benim sütüm yediğimle değil ama hep sıvı alımım ile etkilendi belki de bu yüzden şanslıyım..
Yediklerine az dikkat etsende, hergün mutlaka 2-3 fincan rezene, 2 barak süt ve bolca su iç canım..Bunlar benim sütümü artıran şeylerdi istersen sen de dene.

Back