- Konu Sahibi EYXSXAN0066
sezeryanla doğan bebeklerin genelinde gözünde iltihap olur sürekli gözüne masaj yapıyorum gözyaşı kanalları tıkalı olurmuş normal doğumda çocuk rahim yolundan geçerken güçlenirmiş kanallar açılırmış sonra çıkınca bağırarak ağlaması tüm damarlardaki kanalları açarmış benim kızımda bağ dokusu gevşekliği var belki normal doğum yapsaydım bacakları daha kuvvetli olur bence doğanın dengesini bozmamak lazım anne ve bebek tehlikeye girince sezeryan olunması gerekir daha o kadar çok faydası varki anne ve bebek için birkere annenin bünyesi yenileniyor ama sezeryanla zaten ameliyat vücut dengesi bozuluyor.Hepimize geçmiş olsun
Canım etrafımda o kadar çok sezeryanla doğum yapan var ki inan bu dediklerinin hiçbirini yaşamadılar şans işi biraz da belki.. Olacağı varsa normalde de olur diye düşünüyorum.. Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine.. Normal doğum konusunda katılıyorum sana yapabiliyosa herkes normal doğum yapmalı en sağlıklısıdır tabi annenin bünyesi yenileniyodur haklısın.. Ama ben kendi adıma sezeryandan memnun kaldım... a.s.